VIDEO Priviți-o cum rânjește, Proasta, satisfăcută, după căcănăria cu Meleșcanu: V-am tras-o!

VIDEO Priviți-o cum rânjește, Proasta, satisfăcută, după căcănăria cu Meleșcanu: V-am tras-o!

 Priviți-o cum rânjește, Proasta, satisfăcută, după căcănăria cu Meleșcanu: V-am tras-o!

Redăm dialogul premier - presă:

Reporter: Cum aţi ajuns la această soluţie, cu domnul Meleşcanu la şefia Senatului?

Dăncilă: Am avut o discuţie cu domnul Meleşcanu legat de şefia Senatului. I-am făcut această propunere, domnul Meleşcanu a acceptat în ideea că dânsul nu este de acord cu Pro România, cu coaliţia ALDE cu Pro România şi bineînţeles că susţine guvernul.
Reporter: V-a făcut mincinoasă domnul Meleşcanu şi ştiţi la ce mă refer, cu privire la memorandumul de rechemare a domnului Maior.
Dăncilă: Am lămurit şi acest lucru.
Reporter: De ce nu aţi ales pe cineva din PSD?

Dăncilă: Locul a fost al ALDE şi noi am vrut să arătăm că suntem corecţi până la capăt. Puteam să avem din partea PSD dar am arătat că suntem corecţi până la capăt.

Reporter: Ce s-a întâmplat cu acel memorandum? Ce aţi lămurit cu domnul Meleşcanu?

Dăncilă: V-am explicat la întâlnirea anterioară, a fost o informare care a venit pe data de 7 – 8. Am înţeles că s-a întors din nou la Ministerul de Externe, la mine nu a venit decizia. A venit acea informare, acel memorandum de informare dar nu a fost o decizie. V-am spus că pe masa mea nu a fost o decizie.

Reporter: În comunicatul de presă pe care l-a transmis Ministerul Afacerilor Externe pe data de 8 mai se vorbeşte foarte clar despre un memorandum şi nu despre o informare.

Dăncilă: Nu este o decizie. Am spus că nu a venit pe masa mea o decizie privind rechemarea domnului Maior.

Dancilă: Am lămurit şi acest lucru.

Reporter: Doamna Dăncilă, a cui a fost decizia să îi propuneţi domnului Meleşcanu, având în vedere că iniţial ar fi trebuit să discutaţi în CEx?

Dăncilă: Am discutat. Am discutat şi cu colegii mei. Am discutat şi astăzi la întâlnirea pe care am avut-o preşedintele Camerei Deputaţilor, am discutat cu colegii partidului..

Reporter: Cu cine? Căci nu ştie nimeni ...

Dăncilă: A fost un vot la Senat pentru acest lucru.

Reporter: ALDE sunt colaboratorii PSD de acum înainte?

Dăncilă: Care vor. Vor fi unii care vor să meargă spre Pro Romania. Alţii care vor da dovadă de responsabilitate şi vor merge alături de PSD aşa cum a făcut la început. Depinde de modul în care fiecare abordează acest aspect şi de modul în care tratează cu seriozitate guvernarea şi proiectele cu care au venit în faţa cetăţenilor.

Reporter: Vă veţi folosi de cele 45 de zile pe care le aveţi la dispoziţie pentru a veni cu guvernul în Parlament?

Dăncilă: Vom vedea. Vom lua decizia la CEx.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…