VIDEO Priviți-o pe această slugă cum fuge de frică să nu spună prostii despre măcelul făcut de jandarmi! Este incredibil cât sunt de lași și perverși acești pesediști!

VIDEO Priviți-o pe această slugă cum fuge de frică să nu spună prostii despre măcelul făcut de jandarmi! Este incredibil cât sunt de lași și perverși acești pesediști!

Priviți-o pe această slugă cum fuge de frică să nu spună prostii despre măcelul făcut de jandarmi! Este incredibil cât sunt de lași și perverși acești pesediști! Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a disculpat după intervențiile brutale ale Jandarmeriei la protestul diasporei de vineri seară. Ea a spus că nu coordonează intervențiile jandarmilor și a făcut afirmații perverse despre starea de sănătate a femeii jandarm agresate. Ea a evitat, cum numai jigodiile pesediste sunt în stare s-a facă, să spună că femeia nu are nimic!

„Este motivul pentru care am dorit să stau de vorbă personal cu cei trei colegi, cu Ștefania, cu Cristi și Marius. Noi în mod în constant am ținut legătura cu medicii care i-au tratat. Veștile sunt îmbucurătoare. Băieții se vor externa mâine, Ștefania este puternică, este bine. Nu sunt în momentul acesta motive să ne îngrijorăm, spun asta vizavi de informațiile apărute inițial. Are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este bună. A vorbit dimineață și cu un psiholog. Ce am identificat la toți trei a fost sentimentul datoriei îndeplinite”, a spus Carmen Dan, după ce a vizitat-o pe femeia jandarm agresată.

Anterior, ministrul sănătății a afirmat că femeia jandarm „nu are o ruptură de coloană cervicală, este bine, s-a ridicat din pat. Așteaptă să meargă la serviciu.”

Întrebată cum vede intervenția brutală a Jandarmeriei, Carmen Dan a spus că „nu ministrul coordonează intervențiile Jandarmeriei”.

„După fiecare misiune operativă se face un raport, care se pune la dizpoiția ministerului. Aștept acel raport. În cursul zilei de azi o să ies și o să prezint concluziile raportului”, a mai spus Carmen Dan.

Apoi a luat-o la fugă...



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…