VIDEO Priviți reacția Nadiei Ciurlin în momentul în care pesedistul Palada l-a lovit pe dușmanul poporului PSD, senatorul USR Goțiu!

VIDEO Priviți reacția Nadiei Ciurlin în momentul în care pesedistul Palada l-a lovit pe dușmanul poporului PSD, senatorul USR Goțiu!

Priviți reacția Nadiei Ciurlin în momentul în care pesedistul Palada l-a lovit pe dușmanul poporului PSD, senatorul USR Goțiu!

Pe timpul pauzei de publicitate, cei de la B1 TV țineau camera pe moderatoarea Nadia Ciurlin și au surprins video momentul în care Palada îl lovește pe Goțiu doar pe ambianță.

În timpul incidentului, Nadia Ciurlin i-a cerut de mai multe ori lui Palada să se oprească și le-a cerut colegilor din studio să cheme poliția.

”Astazi am asistat la o scena pe care nu credeam ca o pot trai intr-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a napustit cu pumnii asupra lui Mihai Gotiu pe motiv ca i-a zis in emisiune ca e o dovada de nesimtire sa intrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament si observ ca agresivitatea verbala si chiar fizica, iata, incepe sa fie la ordinea zilei printre politicieni in emisiuni- vezi cazul Nicolicea. Imi pare rau pentru Mihai Gotiu, iar pe Mirel Palada nu il veti mai vedea vreodata in emisiunea mea”, a spus Nadia Ciurlin, după emisiune, pe pagina personală de Facebook.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu