VIDEO Priviți și ascultați, oameni buni! Ăsta este interlopul pus de Dăncilă șef la PSD Cluj

VIDEO Priviți și ascultați, oameni buni! Ăsta este interlopul pus de Dăncilă șef la PSD Cluj

Priviți și ascultați, oameni buni! Ăsta este interlopul pus de Dăncilă șef la PSD Cluj.

Interlopul Liviu Alexa, șeful PSD Cluj, a dat o replică într-un limbaj suburban la protestul jurnaliștilor clujeni, care i-au adresat o scrisoarei președintei PSD, Viorica Dăncilă, reclamând atacurile la persoană ale acestuia.

Într-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook, în care pare că s-a filmat fiind la volan, Liviu Alexa îi numește „boschetari de presă” pe jurnaliștii din Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj.

Alexa folosește etichetări precum „marea asociație a papagalilor din Cluj, compusă din boschetari”, „analfabeți”, „gângavul președinte al APPC”, spune despre unii ziariști „tare triști sunteți, bă, nici un copil nu sunteți în stare să faceți” și că în locul lor și-ar băga capul în wc și ar trage apa.

Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj i-a trimis președintei PSD, Viorica Dăncilă, o scrisoare de protest față de comportamentul noului șef al PSD Cluj, Liviu Alexa, jurnaliștii precizând că este inacceptabil și intolerabil modul în care acesta înțelege să comunice cu presa, prin atacuri la persoane, pentru care a și fost dat în judecată în mai multe rânduri.

Liviu Alexa spune în filmuleț că probabil Viorica Dăncilă a aruncat la gunoi scrisoarea jurnaliștilor.

Alexa s-a numărat printre ”jurnaliștii” aflați pe ștatele de plată ale PSD, pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. De asemenea, în paginile publicației patronate de Liviu Alexa au fost lansate atacuri concertate împotriva opozanților PSD.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

4 Așa o fi?

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar