VIDEO Priviți și voi cine a protestat la Cotroceni!

VIDEO Priviți și voi cine a protestat la Cotroceni!

Priviți și voi cine a protestat la Cotroceni! La protest a ajuns și Ingrid Mocanu, proaspăt condamnată. Avocata Laura Vicol, reținută de procurori la un moment dat, e și ea la protest.

UPDATE 16.20 Lideri ai grupului pro-Iohannis prezent la manifestaţia din faţa Palatului Cotroceni le reproşează jandarmilor că protestatarii conduşi de Liviu Pleşoianu scandează lozinci fără a fi sancţionaţi, în condiţiile în care protestul lor nu este autorizat.

Cateva zeci de persoane s-au adunat, sambata, in fata Palatului Cotroceni, pentru a protesta fata de presedintele Iohannis, pentru acesta ar fi " avocatul" sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, "in loc sa ii apere pe romani". Protestatarii striga "Jos Iohannis". La miting, organizat de Initiativa Civica 3.0 a fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, participa si deputatul Liviu Plesoianu.

"Nu e vorba de numarul protestatarilor, ci de mesaj. Iesim pentru a da un mesaj, orice om are dreptul la o judecata dreapta, aceste abuzuri trebuie sa inceteze. Am iesit pentru ca presedintele Romaniei ar trebui sa ii apere pe romani. Este anormal sa fie avocatul doamnei Kovesi. Mi se pare periculos pentru romani. Nu ii apara pe romani", a spus fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, care a subliniat ca organizatia sa este o initiativa civica, cu obiective politice.







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...