VIDEO Priviți, tancurile și camioanele Rusiei, găsite și lovite „și-n gaură de șarpe”!

VIDEO Priviți, tancurile și camioanele Rusiei, găsite și lovite „și-n gaură de șarpe”!

O nouă înregistrare video distribuită pe platformele de socializare arată cum forțele armate ucrainene lovesc camioane militare rusești în parcarea a ceea ce pare a fi un centru de aprovizionare al armatei ruse.

Camioane militare rusesti, lovite in centrul de aprovizionareFoto: Captura video

Înregistrarea arată cum camioanele își fac loc în parcare doar pentru a fi distruse de artileria ucraineană ce își reglează tirul după două salve ce ratează ținta. Camioanele militare opresc la o clădire uriașă ce pare a fi un siloz de cereale din perioada sovietică, în spatele acesteia aflându-se mai multe hale paralele despre care unii utilizatori ai Twitter speculează că ar fi hale de porci.

Lovitura realizată de a 40-a Brigadă de Artilerie a armatei ucrainene a fost geolocalizată ca fiind în apropierea Chkalovske, un sat din nordul regiunii Harkov.

A 40-a Brigadă de Artilerie ucraineană a fost cea care a realizat și atacul asupra unei poziții de artilerie a armatei ruse aflată la sud de orașul Izium din regiunea Harkov în urma căruia cel puțin 13 vehicule, dintre care 6 lansatoare multiple de rachete BM-21 Grad, au fost distruse.

Pentru a-si salva tancurile de atacurile devastatoare ale ucrainenilor, trupele ruse din Ucraina au recurs la o noua stratagema

Rusii s-au gandit ca daca isi ingroapa tancurile, lasand doar turelele afara pentru a trage obuze, ar putea scapa de loviturile precise ale artileriei ucrainene. Dupa cum arata imaginile de mai jos, rusii s-au inselat din nou.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”