VIDEO Proasta României, citind de pe foaie: Țările vecine și prietene, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia și Slovenia! Ai uitat-o pe Letiția, imbecilo!

VIDEO Proasta României, citind de pe foaie: Țările vecine și prietene, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia și Slovenia! Ai uitat-o pe Letiția, imbecilo!

Proasta României, citind de pe foaie: Țările vecine și prietene, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia și Slovenia! Ai uitat-o pe Letiția, imbecilo! Prim-ministrul Viorica Dancila a sustinut, duminica dimineata, un discurs citit de pe foaie, in care a evocat mai multe tari ce au aderat la NATO in aceeasi perioada cu Romania, printre acestea statele baltice, Slovacia sau Slovenia, pe care le-a numit "tari vecine".

La inceputul discursului de aproximativ 8 minute, premierul a vorbit despre "aderarea la Alianta Nord-Atlantica, in aprilie 2004, alaturi de tarile vecine si prietene: Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia si Slovenia", in conditiile in care tara noastra a aderat pe 29 martie 2004.

Ulterior, Dancila a facut referire si la "participarea semnificativa la operatiile(corect: operatiunile - n.red.) si actiunile Aliantei".

Prim-ministrul a participat, duminica dimineata, la ceremonia militara dedicata implinirii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

Iata, mai jos, discursul citit de pe foaie de Viorica Dancila. A comis-o chiar din primele secunde:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Numai în România e posibil așa ceva!

5 Așa o fi?