VIDEO Proasta României mai avea să tragă o bășină la întâlnirea cu omologul croat, că încolo le-a făcut pe toate!

VIDEO Proasta României mai avea să tragă o bășină la întâlnirea cu omologul croat, că încolo le-a făcut pe toate!

Proasta României mai avea să tragă o bășină la întâlnirea cu omologul croat, că încolo le-a făcut pe toate! La sfârșit, după ce a citit de pe foaie inclusiv cuvintele de mulțumire, l-a invitat să facă o poză: „Make a photo?”!!! Corectă în engleză era formularea: „Take a foto/picture?”

Conform Digi24 , Proasta l-a aşteptat pe omologul croat în faţa Palatului Victoria, iar după salut, cei doi au urcat pe podiumul special adus pentru acest moment. După câteva secunde, Viorica Dăncilă i-a făcut semn premierului croat să meargă în Palatul Victoria pentru discuţii. Andrej Plenković a rămas, însă, pe loc pentru că, potrivit protocolului, urma momentul intonării imnurilor de stat. Apoi, cei doi premieri au plecat spre intrarea principală de la Guvern. Viorica Dăncilă a repetat gestul, dar premierul croat s-a oprit din nou, pentru a saluta garda de onoare.

Abia după această a doua stângăcie, cei doi au intrat în Guvern pentru discuţiile oficiale. Stângăciile premierului român au continuat şi la momentul declaraţiilor, cu câteva dezacorduri şi erori gramaticale în limba română, urmate de o exprimare stângace în limba engleză, la finalul discuției, când l-a întrebat pe premierul croat dacă vrea să facă o fotografie („Make a photo?”).

A citit de pe foaie inclusiv cuvintele protocolare de final, ălea cu mulțumirile.

De la minutul 15.30:




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...