VIDEO Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”!

VIDEO Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”!

Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”! Proasta s-a bășit și la Bruxelles, miercuri, cu ocazia discursului susținut la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Conform  ȘtirileProTV.ro ,  șeful Guvernului a spus că România va organiza un eveniment care-și propune ”să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului”.

”Negaționalism” este un cuvânt care nu există în limba română. Cuvântul corect este negaționism(comportamentul celor care neagă Holocaustul împotriva evreilor).

De asemenea, ”combaterea Holocaustului” este o exprimare nepotrivită și incorectă, deoarece Holocaustul este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ 6 milioane de evrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, un program de exterminare a evreilor care a fost îndeplinit de Adolf Hitler.

Vezi minutul 10.30 în clipul postat de Guvern:

”În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care-și propune să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului, prin reuniunea la București a reprezentanților celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa și nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului.” - a spus, miercuri, Proasta României, aflată la Bruxelles. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”