VIDEO Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”!

VIDEO Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”!

Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”! Proasta s-a bășit și la Bruxelles, miercuri, cu ocazia discursului susținut la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Conform  ȘtirileProTV.ro,  șeful Guvernului a spus că România va organiza un eveniment care-și propune ”să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului”.

”Negaționalism” este un cuvânt care nu există în limba română. Cuvântul corect este negaționism(comportamentul celor care neagă Holocaustul împotriva evreilor).

De asemenea, ”combaterea Holocaustului” este o exprimare nepotrivită și incorectă, deoarece Holocaustul este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ 6 milioane de evrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, un program de exterminare a evreilor care a fost îndeplinit de Adolf Hitler.

Vezi minutul 10.30 în clipul postat de Guvern:

”În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care-și propune să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului, prin reuniunea la București a reprezentanților celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa și nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului.” - a spus, miercuri, Proasta României, aflată la Bruxelles. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?