VIDEO Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”!

VIDEO Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”!

Proasta s-a bășit și la Bruxelles! A inventat cuvântul „NEGAȚIONALISM”! Apoi a vorbit despre...„combaterea Holocaustului”! Proasta s-a bășit și la Bruxelles, miercuri, cu ocazia discursului susținut la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Conform  ȘtirileProTV.ro ,  șeful Guvernului a spus că România va organiza un eveniment care-și propune ”să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului”.

”Negaționalism” este un cuvânt care nu există în limba română. Cuvântul corect este negaționism(comportamentul celor care neagă Holocaustul împotriva evreilor).

De asemenea, ”combaterea Holocaustului” este o exprimare nepotrivită și incorectă, deoarece Holocaustul este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ 6 milioane de evrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, un program de exterminare a evreilor care a fost îndeplinit de Adolf Hitler.

Vezi minutul 10.30 în clipul postat de Guvern:

”În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care-și propune să contribuie la sprijinirea combaterii negaționalismului și a Holocaustului, prin reuniunea la București a reprezentanților celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa și nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului.” - a spus, miercuri, Proasta României, aflată la Bruxelles. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

2 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

3 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

4 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…

5 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO