VIDEO Proasta s-a drogat cu pișat? Se crede Tarzan! Îl cheamă pe Iohannis la o confruntare „unu la unu”!

Proasta s-a drogat cu pișat? Se crede Tarzan! Îl cheamă pe Iohannis la o confruntare „unu la unu”!

Principalele declarații ale Proastei PSD:

Am văzut declarațiile președintelui și propunerea de premier. Vedem un singur lucru din partea președintelui: că propunerea de premier e chiar unul dintre cei mai vocali promotori ai măsurilor de austeritate. În rest, amatorism și același mare nimic. Nici un program de guvernare, nici o echipă și, aparent, nici o majoritate.

Se întâmplă exact ce am spus: acești oameni știu doar să distrugă. Nu au pus nimic în loc. E de o crasă iresponsabilitate și să nu ai nici o soluție de înlocuire. Dacă nu își asumă repede această răspundere, înseamnă că și-au bătut joc de români.

PSD nu va vota guvernul lui Iohannis.

În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt amenințările cu concedieri și restructurări, tăieri de salarii, majorări de taxe și impozite. Noi nu putem da un vot de încredere celor care vor să distrugă măsurile bune din ultimii ani.

Nu vom gira aruncarea românilor în sărăcie din cauza unor oportuniști.

Fie că vorbim de blocarea Executivului, de încălcarea Constituției sau de discursul urii contra PSD, Iohannis are o mare eficiență în a face rău României. Îl așteptăm să facă dovadă de aceeași eficiență și la votul guvernului său. E foarte eficient în a inventa războaie cu PSD, când vine însă vorba de atribuțiile sale eludează pe toată linia.

Îl chem în fața românilor pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu.

Orice întârziere e o bătaie de joc la adresa românilor. Iohannis e părintele spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.

Am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de învestitură a noului guvern. Mă aștept ca cei 7 bărbați care au dat jos guvernul să-și asume răspunderea pentru un nou guvern.

Voi sancționa aspru orice decizie luată împotriva oamenilor. Așa cum candidatul Iohannis și-a dorit guvernul său, să fie conștient că va deconta împreună cu ei orice măsură luată împotriva românilor.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

3 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …

4 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…