VIDEO Proasta s-a făcut iar de căcat! De față cu premierul Muntenegrului a spus că se află la Priștina(Kosovo)!

VIDEO Proasta s-a făcut iar de căcat! De față cu premierul Muntenegrului a spus că se află la Priștina(Kosovo)!

Proasta s-a făcut iar de căcat! De față cu premierul Muntenegrului a spus că se află la Priștina(Kosovo)! Proasta României a făcut miercuri o nouă gafă impardonabilă pentru un șef de Guvern. Aflată în vizită oficială în Muntenegru, Dăncilă a spus, în cadrul conferinței comune cu premierul muntenegrean, că îi pare bine să fie la Priștina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut de România.

Proasta a fost corectată de translatorul oficial, care a spus Podgorica (capitala statului Muntenegru), în loc de Priștina.

Mai mult, de pe contul oficial de Youtube al Guvernului muntenegrean, Proastei i-a fost tăiat sunetul când spune Pristina în loc de Podgorica.

Deși conferința comună de presă a Proastei României cu omologul său de la Podgorica, Duško Marković, a fost live pe pagina de Facebook a Guvernului României, transmisiunea a fost întreruptă, iar înregistrarea a fost ulterior ștearsă în întregime.

Pe timpul traducerii, Proasta nu pare sa isi dea seama ca translatorul spune Podgorita, altfel decat a pronuntat ea cu cateva secunde inainte. In imaginile transmise, guvernul muntenegrean a taiat partea in care premierul roman spune Pristina in loc de Podgorita.

 Este a doua gafă majoră a Proastei într-o întâlnire bilaterală, după cea din iunie, când i-a uitat numele premierului Estoniei într-o conferință de presă la Constanța. În primă fază, Dăncilă i-a pronunțat doar prenumele. Apoi a făcut o pauză lungă, s-a uitat spre consilieri și a adăugat și numele de familie al lui Jüri Ratas.

Totodată, pe site-ul Guvernului din Muntenegru, în momentul în care Dăncilă spune Priștina, sunetul este tăiat (minutul 6:03):

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…