VIDEO Prompteristele de la Digi lovesc din nou! Asta, pe cât este de frumoasă, pe atât este de proastă!

VIDEO Prompteristele de la Digi lovesc din nou! Asta, pe cât este de frumoasă, pe atât este de proastă!

Prompteristele de la Digi lovesc din nou! Asta, pe cât este de frumoasă, pe atât este de proastă! Prompterista l-a confundat pe secretarul de stat Raed Arafat cu tenismenul Rafael Nadal.

Simona Ţăranu, de la Digi Sport, care este cunoscută pentru incultura sa sportivă, l-a confundat pe secretarul de stat Raed Arafat cu tenismenul Rafael Nadal. Gafa a fost făcută în direct, când „ştirista” anunţa pe post că secretarul de stat a interzis toate activităţile din România care implică mai mult de 1.000 de persoane, începând de duminică.

„Rafael Nadal, secretar de stat în MAI, a anunţat astăzi că toate activităţile din România vor fi interzise dacă implică participarea a mai mult de 1000 de persoane“, spune ştirista.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu