VIDEO PROSTITUȚIE politică în direct la Antena 3! Carmen Avram: Momentul decisiv când m-am îndrăgostit de PSD a fost discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul european, când a spus „țara mea”

VIDEO PROSTITUȚIE politică în direct la Antena 3! Carmen Avram: Momentul decisiv când m-am îndrăgostit de PSD a fost discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul european, când a spus „țara mea”

PROSTITUȚIE politică în direct la Antena 3! Carmen Avram: Momentul decisiv când m-am îndrăgostit de PSD a fost discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul european, când a spus „țara mea”. Fosta realizatoare de la Antena 3, actuală candidată pe lista PSD pentru europarlamentare, Carmen Avram, a povestit luni seară, într-o discuție one-to-one cu Mihai Gâdea cum a ajuns să se înscrie în partidul condus de Liviu Dragnea: în urmă cu doi ani ”a început să prindă drag de acest partid” și ”a început să simtă lucruri pe care nu credea că poate să le simtă”. Ea a făcut apologia formațiunii social-democrate, despre care a spus că, deși ”a fost asaltat cu toate mijloacele”,  ”a rezolvat o parte din abuzurile” din justiție. De asemenea, Carmen Avram a spus că momentul decisiv când a știut că este total de partea PSD a fost discursul Vioricăi Dăncilă din plenul Parlamentului European, din octombrie 2018, când șefa guvernului a pronunțat sintagma ”țara mea”, relatează G4Media.ro.

 

„Uite, o să zic ceva ce-i în premieră pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii mei din echipa PSD care merge la europarlamentare: eu n-am fost votant PSD. Până în 2009, eu am votat PNL. După 2009 am tot așteptat ca PNL să-și revină și i-am găsit mereu scuze și am tot spus <<poate data viitoare, poate data viitoare>>. După aceea a venit acest 2016, decembrie, când am văzut un partid care câștigă alegerile și, câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere. După care l-am văzut asaltat în moduri în care eu n-am crezut că mai e posibil, și dinăuntru, și dinafară, cu toate mijloacele. Și l-am văzut că în această zbatere de a ține piept presiunii. El, întâi și întâi, nu cedează și mai are timp să rezolve și lucruri (…) Au rezolvat o parte din problemele cu abuzurile care au dus la nenorocirea atâtor oameni, în timp de era luat cu asalt. Și m-am uitat la el, la acest partid și cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el și am început să îl respect. Îl urmăresc de doi ani și am început să simt pentru el lucruri pe care n-am crezut că pot să le simt. În general, nici nu mi-am pus niciodată problema, de când mă cunosc eu, că am să fiu vreodată într-un partid. S-a întâmplat în acești ultimi doi ani, care pentru mine, repet, au fost absolut șocanți”, a susținut fosta realizatoare TV.

Carmen Avram a povestit și care a fost momentul decisiv care a convins-o să fie ”de partea PSD total”: discursul Vioricăi Dăncilă din plenul Parlamentului European din octombrie 2018.

”Și cred că pe lângă toată forța asta pe care au demonstrat-o acești oameni, care au fost huiduiți, huliți, scuipați, în toate felurile, forța acestor oameni de a duce mai departe, totuși, o misiune pe care și-au asumat-o și au câștigat-o în mod legal, pe lângă asta, a fost un moment decisiv, când am știut că sunt de partea lor total. A fost speech-ul pe care premierul Viorica Dăncilă l-a ținut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluției care s-a votat, rezoluția împotriva României. Ăsta e un speech pe care eu aș putea, până la următorul fabulos care o să apară, aș putea să-l ascult în buclă pentru că e acolo o pledoarie pentru România, pe care eu n-am mai auzit-o de foarte multă vreme în această țară. Și are dna Dăncilă această sintagmă pe care o folosește foarte des, <<țara mea>>. Zice și România, dar mai mult zice ”țara mea”. Pe mine asta mă atinge în inima asta care a început să mă doară pentru că țara mea suferă. Și acolo, în Parlamentul European, a fost această doamnă care, cu vocea ei firavă, a spus acest lucru: <<Țara mea nu este ceea ce vi se spune. Țara mea nu este coruptă, nu este hoață. Țara mea nu merită să fie pedepsită>>. Și acel speech m-a convins”, a mai spus Carmen Avram, în discuția one-to-one cu Mihai Gâdea.

Potrivit surselor G4Media.ro, în urmă cu doi ani, când Carmen Avram spunea că a început să prindă drag de PSD, soțul său, Adrian Ursu, l-a detronat pe Mihai Gâdea în ierarhia de putere din interiorul trustului Intact și a devenit favoritul fondatorului Dan Voiculescu. Odată cu preluarea controlului total asupra agendei editoriale a Antenei 3, postul TV a devenit și mai radical pro-PSD și anti-Opoziție și mai ales anti-Iohannis.

În discursul susținut în Parlamentul European, pe 3 octombrie 2018, Viorica Dăncilă a lansat câteva atacuri dure la adresa instituțiilor Uniunii Europene și a transmis o serie de dezinformări. 

Printre cei care și-au exprimat admirația față de discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European s-a numărat organul oficial de propagandă a Rusiei finanțat direct de Kremlin, Sputnik, care a transformat-o într-o adevărată eroină. Sub semnătura fostului PRM-ist Dragoș Dumitriu, Sputnik scrie că discursul lui Dăncilă a avut ”valențe epice”, iar discursul acesteia ar fi ”trimis parlamentarii europeni în corzi.

 Viorica Dăncilă:

nu am venit să dau socoteală, am venit pentru că vă prețuiesc și vă respect
încep cu o întrebare: pentru cine vrem să construim un sistem de justiție viabil? Trebuie să facem

o justiție corectă pentru cetățeni. De la cetățeni trebuie să înceapă orice discuție
drepturile cetățenești trebuie respectate

 
în ce fel a apărat MCV cetățenii români de încălcarea gravă a drepturilor lor? Nu am văzut nimic despre încălcarea drepturilor omului, despre protocoalele secrete

 în baza protocoalelor milioane de români s-au aflat sub monitorizarea serviciilor secrete în numele luptei anticorupție. Au fost falsificate transcrieri de convorbiri

acest mecanism (MCV) și-a ratat menirea

dacă suntem sinceri, de la aceste abuzuri grave trebuie să începem

Comisia de la Veneția spunea că în sistemul sovietic Parchetul a reprezentat un mijloc de a controla puterea judecătorească. În România, mii de magistrați au dosare contrafăcute prin care sunt controlați să dea decizii în afara sălii de judecată

noile legi ale justiției le redau judecătorilor independența. Vom ține cont de recomandările Comisiei de la Veneția

azi v-am informat pe toți, oficial, despre abuzurile din Romnia. De acum nu se mai pot ignora aceste lucruri. Nu se mai păoate vorbi despre România fără să fie luate în calcul și aceste lucruri

despre mitingul din 10 august: este acuzată jandarmeria pentru că a intervenit împotriva unui miting neautorizat. Nu am văzut aceeași luare de poziție la alte mitinguri din Europa

vă cer următorul lucru: nu-i interziceți României ceea ce este permis în alte state membre. Vrem să vă fim parteneri. dar vrem să fim parteneri egali
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire