VIDEO Protest în fața PSD Sibiu!

VIDEO Protest în fața PSD Sibiu!

Cateva zeci de sibieni au iesit luni la ora 12.00 la un protest tacut in fata sediului PSD Sibiu, anunta Turnul Sfatului si comunitatea facebook Va vedem din Sibiu. Protestatarii s-au strans in urma unui indemn al comunitatii online pentru un protest tacut fata de adoptarea netransparenta in Parlament a legislatiei care afecteaza independenta magistratilor si lupta anticoruptie.

Vezi aici imagini VIDEO:

Iata textul indemnului publicat pe Facebook:

„Ce facem? Sit-in-ul este una dintre formele non-violente de protest. Vrem să ne facem vocea auzită de către cei care ar trebui să ne reprezinte în Parlamentul României și care decid zilele acestea viitorul sistemului judiciar din țara noastră.
De ce? În ciuda tuturor avertisementelor venite din partea Departamentului de Stat al SUA, al ambasadorului SUA, al diverselor asociații de magistrați din România și al media, parlamentarii români votează zilele astea un pachet de legi din sfera justiției prin care efectiv aruncă în aer lupta anticorupție și lezează independența actului de justiție, subordonând-ul politic.
Ce poți face tu? Să ni te alături in fața sediului PSD din Sibiu, în data de 11 decembrie, începând cu ora 12:00. Vrem să fim o prezență constantă în fața sediului pentru a arăta care este poziția societății civile. Se va sta în funcție de posibilitatea fiecăruia, important e să ne facem vocea auzită, pentru că suntem în ceasul al 12-lea. Acum ori niciodată, e vorba despre prezentul și viitorul multor generații. Nu putem aștepta să vina alții să ne rezolve problemele, trebuia să ne implicăm.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...