VIDEO Protest organizat de AUR în fața Ministerului Sănătății. Participanții au scandat „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”

VIDEO Protest organizat de AUR în fața Ministerului Sănătății. Participanții au scandat „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”

Partidul AUR, în frunte cu George Simion, a organizat, sâmbătă, începând cu ora 17.00, un protest la Ministerul Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”.

Participanții au vuvuzele și steaguri tricolore pe care este aplicată sigla AUR și scandează „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”, „România, trezește-te!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, „Jos Iohannis”.

„Nu contează nici președintele țării, nu contează nici Guvernul, nu contează nici ministrul Sănătății nu contează nici cel care e prezent la fiecare guvernare, stăpânul sistemului de sănătate: Raed Arafat. Contați dvs, oameni curajoși, care nu se vor lăsa și vor lupta până la capăt pentru drepturile românilor. Este normal să protestăm aici, în fiecare zi, ca să contestăm acest sistem”, a afirmat George Simion la protest.

Acesta a mai spus că i-au adus o bicicletă ministrului Voiculescu ca să plece cu ea acasă.

La protestul organizat de AUR sunt circa o sută de persoane, care nu respectă distanțarea socială. Unii dintre ei nu poartă mască.

La fața locului sunt prezenți și jandarmi.

Sursa foto: captură video Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital