VIDEO Protestatari încătușați de jandarmi și duși cu duba la Secția 17 de Poliție după ce au dat cu muștar pe mașina lui Toader!

VIDEO Protestatari încătușați de jandarmi și duși cu duba la Secția 17 de Poliție după ce au dat cu muștar pe mașina lui Toader!

Protestatari încătușați de jandarmi și duși cu duba la Secția 17 de Poliție după ce au dat cu muștar pe mașina lui Toader! A doua zi de proteste la Ministerul Justiţiei după OUG-ul lui Tudorel Toader: Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi, joi seara, de forţele de ordine şi duşi la secţia de poliţie.

Pentru a-i transmite ministrului Tudorel Toader că "protestatarilor le-a sărit muştarul" după ultima OUG pe justiţie, protestatarul Cristian Mihai Dide a aruncat la propriu o găleată cu muştar pe un jeep al Ministerului Justiţiei parcat în spatele clădirii.

Dide a declarat, pentru Epoch Times, că gestul său este menit să-i conştientizeze pe români asupra gravităţii situaţiei şi că este cazul de mobilizare masivă la protestul de duminică din Piaţa Victoriei.

 La protest au participat inclusiv Sandu Matei, cunoscut Sandy, dar și alți protestatari cu notorietate precum Cristi Dide din cadrul fenomenului anti-PSD #Rezist. Jandarmeria, proaspăt finanțată cu bani și mai mulți de la bugetul de stat, plătită de cetățeni prin taxe și impozite, a abuzat din nou în stil nedemocratic și a ridicat câțiva dintre manifestanți, printre care și Sandy Matei care a fost încătușat. "Mafioții sunt liberi, iar eu sunt încătușat", a spus Sandy înainte ca Jandarmeria să îl bage în dubă.

Protestatarii au fost duși din nou la Secția 17, aceasta fiind cea mai apropiată de Ministerul Justiție.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…