VIDEO PSD, „miting” de 15 minute la Brașov! Au fugit, protestatarii deveniseră mai mulți ca pesediștii! Femeie de 70 de ani: „Rușine, bandiților!”. Jandarmii intervin!

VIDEO PSD, „miting” de 15 minute la Brașov! Au fugit, protestatarii deveniseră mai mulți ca pesediștii! Femeie de 70 de ani: „Rușine, bandiților!”. Jandarmii intervin!

PSD, „miting” de 15 minute la Brașov! Au fugit, protestatarii deveniseră mai mulți ca pesediștii! Femeie de 70 de ani: „Rușine, bandiților!”. Jandarmii intervin! Zeci de membri ai PSD au participat, duminica, la un „miting” in Piata Sfatului din Brasov de sustinere a partidului in vederea alegerilor europarlamentare. Pe scena s-au aflat mai multi ministri si Codrin Stefanescu, secretar general al PSD.

Liviu Dragnea nu si-a mai facut aparitia, desi surse din PSD au anuntat ca va fi si el prezent. Mai multi protestatari si-au facut aparitia, scandand „Hotilor” insa au fost impiedicati de jandarmi sa se apropie de scena.

„Mincinosilor, banditilor! Credeti ca ma bucurati pe mine cu o suta de lei in plus la pensie? Sa iasa lumea in strada”, a spus o femeie in varsta.

„Mitingul” a durat doar 15 minute, pesedistii plecand rapid dupa ce au inceput sa se adune tot mai multi protestatari. Pe langa jandarmi, pesedistii s-au folosit si de persoane dubioase, cu aspect de interlopi, pentriu a-ai intimida pe protestatari.

PSD a dat startul companiei electorale cu un discurs naționalist. Codrin Ștefănescu: PSD e singurul partid românesc, singurul partid nefinanțat din străinătate

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut duminică la Brașov că formațiunea pe care o reprezintă este singurul partid românesc și singurul partid nefinanțat din străinătate.

 ”PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanțat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitați până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brașov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unui miting al partidului, organizat în Piața Sfatului din Brașov.

La rândul său, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici le-a spus celor prezenți că „avem nevoie să înțelegem cine dorește binele acestei țări” 

„Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie nu pentru țara asta. Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări”, a spus el. Teodorovici a adăugat că adversarii politici ai PSD denigrează România, spre deosebire de alte țări ale UE, cum ar fi Cehia sau Polonia, unde acest lucru nu se întâmplă chiar dacă sunt dispute politice. 

„Sunt ​hashtag insist. Voi insista cât voi trăi ca această țară să fie acolo unde vrem cu toții”, a spus el. 
La aceeași întâlnire cu brașovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva țesuturilor bune, în loc să lupte cu infecția”.

”Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu și-au făcut treaba și în loc să ne protejeze i-au protejat pe alții”, a mai spus Oprea.

Mai mulți lideri social-democrați, inclusiv miniștri ai formațiunii, se află duminică la Brașov unde participă la alegerea conducerii organizației județene a partidului.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...