VIDEO „Puneți-mi capacul, că îmi e frig!”/O imbecilă și-a înscenat înmormântarea live pe TikTok

VIDEO „Puneți-mi capacul, că îmi e frig!”/O imbecilă și-a înscenat înmormântarea live pe TikTok

În încercarea de a face audiență, o româncă și-a imaginat și și-a pus în practică propria înmormântare live pe TikTok, la miezul nopții, într-un cimitir. Sicriu, lumânări, „bocitoare”, totul ca la carte.

Imbecila care și-a simulat propria înmormântare nu a mers singură în cimitir, la miezul nopții. Ea a fost însoțită și de câțiva amici, care au trebuit să îi facă pe plac acesteia și să respecte toate directivele date.

Într-unul dintre momente, când transmisiunea live rula pe TikTok, se aude cum femeia le cere prietenilor ei să o plângă, la comandă, după care se pune comod în sicriu, în timp ce pe fundal rulează la radio-ul unei mașini, slujba de pomenire: "Vreau să îmi aşezaţi frumos, să fie coroana deasupra şi lumânările. Bă, şi mă plângeţi! I-auziţi, slujba! Bă frate, mă plângeţi, da? Veşnica pomenire! Hai, plângeţi-mă! Haide cu plânsetu’! Hai frate! Puneţi-mi capacul, că îmi e frig!", spune tiktokerița, în timp ce filmează întreaga scenă.

Se pare că nici bărbații care o însoțeau pe tânără în cimitir, la acea ora târzie, nu au văzut nepotrivit gestul acesteia de a-și simula înmormântarea, ci dimpotrivă, au început să "bocească" la căpătâiul ei, amuzați de întreaga situație: "Unde pleci, cui ne laşi? Cine mai stă cu noi pe live? Dumnezeu să o ierte!", strigă amicii tiktokeriței, pe live.

La final, după ce toată mascarada s-a încheiat, femeia nu a uitat să le mulțumească urmăritorilor pentru comentarii și vizualizări. Apoi, a închis transmisiunea direct din sicriu, relatează wowbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...