VIDEO Putin a comandat două avioane pentru „sfârșitul lumii”

VIDEO Putin a comandat două avioane pentru „sfârșitul lumii”

Rusia ia în calcul posibilitatea declanșării unui război nuclear, iar pentru asta președintele Vladimir Putin vrea să se asigure că poate conduce din aer forțele armate de la Moscova. Liderul de la Kremlin a comandat două avioane pentru ”sfârșitul lumii”, care sunt niște aeronave adaptate ale modelului IL-96-400M.

Primul avion prezidențial nou comandat se află deja în construcție, a anunțat o sursă din sectorul militar industrial, citată de Daily Mail .

Viitorul avion de comandă al Kremlinului va înlocui aeronava Ilyushin Il-80 Maxdomes existentă, aflată în prezent la dispoziția Vladimir Putin.

În principiu, noile avioane pentru ”sfârșitul lumii” sunt proiectate pentru președintele Rusiei și pentru alți înalți oficiali militari, din Serviciile de Securitate și miniștri ai Moscovei, în cazul unui război nuclear.

Aeronava este tot timpul acompaniată și apărată de avioane de luptă, putând fi alimentată în zbor. Proiectul se numește Zveno-3S, iar avionul este construit la uzina din Voronezh.



Noul avion pentru ”sfârșitul lumii” al lui Vladimir Putin FOTO: east12west news


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”