VIDEO Putin a început să vorbească incoerent la o întâlnire cu producătorii ruși de drone

VIDEO Putin a început să vorbească incoerent la o întâlnire cu producătorii ruși de drone

Vladimir Putin a avut un scurt moment de derută zilele trecute, când a început să vorbească incoerent pentru câteva secunde în debutul unei videoconferințe cu principalii producători ruși de drone. Momentul, speculat imediat de oficialii ucraineni, s-a petrecut în seara zilei de 27 aprilie, cu prilejul unei vizite făcute de Putin la un parc industrial de lângă Moscova.

„Colegii mei au vorbit despre problemele si barierele administrative cu care se confruntă si care ii împiedică să meargă înainte. Ele sunt de înțeles. Neclar, da, și apropo și de înțeles, am vrut să spun. Neclar de depășit, dar și asta e clar”, au fost cuvintele folosite de Putin.

Înregistrarea video integrală a ședinței poate fi urmărită pe site-ul Kremlinului aici . Momentul de derută din discursul președintelui rus este pe la minutul 02:00.

„Discută cumva Putin despre obiectivele «operațiunii militare speciale»?”, s-a întrebat ironic Anton Gerașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne, care a postat pe Twitter fragmentul video cu bâlbâiala lui Putin tradusă în engleză.

Întâlnirea lui Putin cu reprezentanții industriei ruse a fost relatată de presa oficială rusă care l-a citat însă pe președintele rus spundând că industria producătoare de drone a Rusiei este una extrem de „promițătoare și importantă”. Conform agenției oficiale de presă TASS, volumul total al producției de astfel de vehicule fără pilot ar putea atinge valoarea de 1 trilion de ruble (echivalentul a circa 12 miliarde de dolari).

În ultimul an au apărut mai multe speculații legate de starea de sănătate precară în care s-ar afla Putin. Astfel de informații s-au înmulțit mai ales după declanșarea invaziei militare ruse în Ucraina în februarie 2022. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezminţit informaţiile potrivit cărora preşedintele rus Vladimir Putin ar putea suferi de cancer, catalogându-le drept „ficţiune şi minciună”.

La începutul acestei luni, un fost membru al gărzii de la Kremlin care a defectat în Occident a spus că Putin rămâne paranoic cu privire la infectarea cu Covid-19 la trei ani de la declanșarea pandemiei și că „se teme patologic pentru viața lui”. Cu toate acestea, fostul ofițer rus a negat speculațiile potrivit cărora liderul în vârstă de 70 de ani ar suferi de o boală nedezvăluită: „Este mai sănătos decât mulți alți oameni de vârsta lui”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea