VIDEO Putin și mai mulți oficiali ruși au ațipit în timpul unei întâlniri

VIDEO Putin și mai mulți oficiali ruși au ațipit în timpul unei întâlniri

Vladimir Putin și mai mulți oficiali ruși ar fi adormit în timpul unei intâlniri. Incidentul vine în urma apariției unor informații care arată că președintele Rusiei s-ar fi plâns medicilor că este obosit.

Vladimir Putin ar fi adormit în timpul unui eveniment / Foto Captură Video

Președintele în vârstă de 69 de ani a fost filmat cum ar fi ațipit în timpul unei reuniuni a consiliului de stat despre dezvoltarea turismului rusesc.

Potrivit unor informații apărute în presă, Putin s-ar fi plâns medicilor „de oboseală și dificultăți de respirație” în călătoria sa spre estul țării, unde a participat la exercițiile militare Vostok.

Filmarea cu președintele și oficialii ruși, îi arată pe aceștia cum se chinuie să-și țină ochii deschiși în timp ce ascultă discursurile membrilor consiliului de stat.

Potrivit DailyMail , aceste imagini ridică noi îndoieli cu privire la starea de sănătate a lui Putin.

„În ciuda consumului de medicamente, nu a existat o îmbunătățire clară. La sosirea în Kamchatka, Putin s-a plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație. Dar președintele a decis totuși să participe la activități pre-planificate", a anunțat canalul Telegram General SVR.

Întrebările despre sănătatea lui Putin circulă de ceva timp în Rusia, unii experți sugerând că acesta are cancer. Au existat atât de multe zvonuri, încât autoritățile ruse au transmis un mesaj care a infirmat informațiile.

Dmitri Peskov a subliniat că Vladimir Putin are o stare de sănătate excelentă și că zvonurile care spun contrariul sunt o prostie.

De asemenea, un alt video îl arată pe Putin schiopătând în timp ce asista la exercițiile militare Vostok.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria