VIDEO Raețchi, un prostovan de la PNL, alergat prin Ferentari. Cică ăsta e candidat...

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, candidat PNL la Primăria sectorului 5 a fost pus pe fugă sâmbătă de sute de cetățeni din sector.  Rușine, rușine să vă fie, fasciștii, rasiștii, i-au strigat oamenii lui Raețchi. De observat unde ține mâinile acest prostovan. Se pare că are o legătură specială cu buzunarele. Când bu le ține în buzunare le ține la spate, de parcă ar aștepta cătușele....

Raețchi nu s-a ales numai cu fuga. El i-a jignit pe cetățenii sectorului, iar mai mulți dintre ei au anunțat că luni vor depune plângeri la CNCD.

Raețchi a fost consilier al unui parlamentar PRM, Corneliu Ciontu, mai apoi a trecut la Partidul Conservator, unde a editat ziarele familiei Voiculescu din trustul Ghimpele, apoi a trecut la formațiunea lui Daniel Constantin și într-un final a ajuns la PNL.

El a fost ales parlamentar de Diasporă pe listele USL propus de PC pe colegiul Orientul Mijlociu, adică de Dubai, cum acesta este poreclit în Parlament.

Raețchi este omul Alinei Gorghiu, fost lider PNL sector 5. El este și un apropiat al primarului suspendat Marian Vanghelie. De altfel, la sectorul 5,  Consiliul Local este controlat de gruparea Vanghelie în alianță cu PNL.


 

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

5 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!