VIDEO Raețchi, un prostovan de la PNL, alergat prin Ferentari. Cică ăsta e candidat...

VIDEO Raețchi, un prostovan de la PNL, alergat prin Ferentari. Cică ăsta e candidat...

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, candidat PNL la Primăria sectorului 5 a fost pus pe fugă sâmbătă de sute de cetățeni din sector.  Rușine, rușine să vă fie, fasciștii, rasiștii, i-au strigat oamenii lui Raețchi. De observat unde ține mâinile acest prostovan. Se pare că are o legătură specială cu buzunarele. Când bu le ține în buzunare le ține la spate, de parcă ar aștepta cătușele....

Raețchi nu s-a ales numai cu fuga. El i-a jignit pe cetățenii sectorului, iar mai mulți dintre ei au anunțat că luni vor depune plângeri la CNCD.

Raețchi a fost consilier al unui parlamentar PRM, Corneliu Ciontu, mai apoi a trecut la Partidul Conservator, unde a editat ziarele familiei Voiculescu din trustul Ghimpele, apoi a trecut la formațiunea lui Daniel Constantin și într-un final a ajuns la PNL.

El a fost ales parlamentar de Diasporă pe listele USL propus de PC pe colegiul Orientul Mijlociu, adică de Dubai, cum acesta este poreclit în Parlament.

Raețchi este omul Alinei Gorghiu, fost lider PNL sector 5. El este și un apropiat al primarului suspendat Marian Vanghelie. De altfel, la sectorul 5,  Consiliul Local este controlat de gruparea Vanghelie în alianță cu PNL.


 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”