VIDEO Rareș Bogdan a făcut public momentul crimei recidivistului eliberat de legea dată de Toader și PSD! Mesajul jurnalistului: Putea fi băiatul tău! Unde sunt votanții PSD și Alde acum?

VIDEO Rareș Bogdan a făcut public momentul crimei recidivistului eliberat de legea dată de Toader și PSD! Mesajul jurnalistului: Putea fi băiatul tău! Unde sunt votanții PSD și Alde acum?

Rareș Bogdan a făcut public momentul crimei recidivistului eliberat de legea dată de Toader și PSD! Mesajul jurnalistului: Putea fi băiatul tău! Unde sunt votanții PSD și Alde acum?

 „Putea fi baiatul tau! Unde sunt votantii PSD si Alde acum?
DEDICATIE pentru toti votantii PSD&Alde! Dedicatie Speciala pentru Dragnea, Tudorel si Tariceanu! AICI s-a ajuns din cauza eliberarilor recidivistilor dictate de Legea Recursului Compensatoriu! Viorica Dancila, Olguta Vasilescu si Carmen Dan va rog sa priviti imaginile!
Putea fi baiatul tau! Analizati si actionati.
189 de fapte cu violenta facute de cei eliberati de Dragnea, Tudorel si Tariceanu! SA II BATA Bunul Dumnezeu pe toti trei! Si pe Iordache si Nicolicea alaturi de ei!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Un bărbat condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu a comis o altă crimă sâmbătă seara, în Mediaş.

 Suspectul a fost prins de polițiștii din Alba, în baza informațiilor furnizate de către polițiștii IPJ Sibiu, în zona localității Blaj. 

Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş. Aceştia au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba domiciliat fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Potrivit surselor citate, agresorul are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu.

Victima este un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, domiciliat fără forme legale în Biertan.

Într-un an de zile, din octombrie 2017 și până în noiembrie 2018, nu mai puțin de 188 de infractori eliberați din închisori în baza legii recursului compensatoriu s-au întors după gratii, fiind condamnați definitiv pentru că au comis din nou crime, violuri, fapte cu violențe și tentative de crime.

Liderul Federației Sindicatelor din Penitenciare, Sorin Dumitrașcu, a avertizat, într-o declarația pentru G4Media.ro, că numărul deținuților va crește în următorii trei ani cu până la 5.000 mai mult față de normal în urma legii recursului compensatoriu, adoptată de majoritatea PSD-ALDE-UDMR, care prevede punerea mai devreme în libertate a infractorilor din cauza condițiilor necorespunzătoare din închisori. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”