VIDEO Rareș Bogdan anunță că PNL nu pleacă de la guvernare/„PNL e câștigătorul acestor alegeri pentru că am crescut de la 14% la 28% la vot politic”

VIDEO Rareș Bogdan anunță că PNL nu pleacă de la guvernare/„PNL e câștigătorul acestor alegeri pentru că am crescut de la 14% la 28% la vot politic”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că PNL ”e câștigătorul acestor alegeri pentru că am crescut de la 14% la 28% la vot politic”.

Principalele declarații ale lui Rareș Bogdan:

  • Rezultatele arată că PNL rămâne principala forță de dreapta a PNL, cu peste 28% vot politic
  • Pentru noi, care eram cotați cu 14% acum un an, dublare procentului arată că românii au votat în cunoștință de cauză.
  • PNL are peste 13.000 de consilieri locali, 500 consilieri județeni și a câștigat fiefurile din Sectorul 1 București, Brașov prin George Scripcaru. Am intrat în inima în zonei roșii și am câștigat Primăria Slatina. Am câștigat și CJ Botoșani, Valeriu Iftime a câștigat la 240 de voturi șefia Consiliului Județean.
  • Scorul din Vrancea la președinția CJ e foarte strâns în favoarea PSD și am cerut renunmărarea la Vrancea.
  • la Iași, deși a fost cea mai mizerabilă campanie, PNL rămâne cea mai importantă forță politică.
  • La Oradea și Bihor am câștigat cu Florin Birta și Ilie Bolojan cu scoruri foarte mari. La Sălaj
  • Întrebat despre posibilitatea ieșirii din coaliția de guvernare: Suntem un partid responsabil. Nu o să facem doar pentru niște calcule meschine dezechilibru și haos în România. PNL nu pleacă de la guvernare
  • PNL analizează fiecare situație în parte


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă