VIDEO Rareș Bogdan, ediție de colecție la Jocuri de Putere împreună cu Oreste Teodorescu!

VIDEO Rareș Bogdan, ediție de colecție la Jocuri de Putere împreună cu Oreste Teodorescu!

Rareș Bogdan, ediție de colecție la Jocuri de Putere împreună cu Oreste Teodorescu!

Un dialog fabulos. Între minutele 10:30 și 1h:18:

Jurnalistul de investigaţii a dezvăluit că Victor Ciorbea, actualmente Avocatul Poporului, ar fi mers la Palatul Cotroceni într-o tentativă de a obţine o colaborare profesională cu instituţia prezidenţială. Conform lui Oreste, Klaus Iohannis l-a refuzat pe cel care a plecat în vacanţă în SUA.

"Primeşte 62.000 lei pe lună un nimeni, care n-a produs nimic pentru popor niciodată. Cred că a fost speriat de poziţia tranşantă a lui Iohannis, l-am simţit pe acest extraterestru. Vreau să vă spun în premieră ceva, mi-a spus o sursă de la Palatul Cotroceni că acest tovarăş a bătut pe la uşa lui Iohannis ca să spună că ar putea să lucreze cu preşedintele dacă preşedintele ar fi vrut. Iohannis i-ar fi transmis că n-are ce să caute acolo cât timp este el acolo. Acum, Ciorbea este la Miami Beach.

Nouă ne-a dat Dumnezeu o calitate: să uităm lucruri foarte grave. Nimeni nu-şi mai aminteşte care a fost partitura lui Ciorbea când acesta conducea sindicatele, imediat după 1990. Domnul acesta, celebru deja, Victor Ciorbea se face vinovat de prăduirea unei treimi din averea sindicatelor române. Văd că a continuat cu o abjecţie din ce în ce mai mare.

Pe 10 august, 110.000 de români au fost puşi în pericol de autorităţile statului. Unde a fost vestitul personaj pe 11-12 august? Unde este acum? Primeşte 14.000 de euro pe lună de la stat un nene care se numeşte Avocatul Poporului şi care n-a făcut nimic pentru acest popor", a spus Oreste Teodorescu în dialogul cu Rareş Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”