VIDEO Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! Ce spune despre viitorul său la Realitatea TV

VIDEO Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! Ce spune despre viitorul său la Realitatea TV

Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! Ce spune despre viitorul său la Realitatea TV.

„Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

„Simplu si clar. Am avut libertate totala la acest post Tv. TOTALA. Nu doresc decat ca lucrurile sa ramana la fel. Nimic altceva. Sunt un om liber si doresc sa raman un om liber. Libertatea de expresie intr-o societate democratica este vitala.”, a scris, în urmă cu câteva minute, pe Facebook, apreciatul jurnalist.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…