Referitor la acuzaţiile unuia dintre liderii PLUS despre faptul că Florin Cîţu e mai concentrat de PR, Rareş Bogdan a subliniat: „Liviu Iolu e fost jurnalist foarte bun. Probabil de la Bruxelles, acolo unde locuieşte, se vede situaţia puţin schimbată. Îl invit în România. Noi am stagnat campania internă din PNL ca să ne ocupăm de guvernare”.

Rareș Bogdan a declarat că a rămas special la București, și nu a plecat la Bruxelles, pentru a participa la ședința conducerii PNL, la care se va discuta funcţionarea coaliţiei și despre modul în care a fost evacuat Spitalul Foișor.
„Cineva să dea explicaţii despre o situaţie care a apărut. Vom afla azi de la managerul Stoica, de la domnul Voiculescu, de la doamna Moldovan, care ar trebui să vorbească mai puţin, că asta e treaba oamenilor politici şi a purtătorilor de cuvânt, de la domnul Arafat, de la Nicuşor Dan, care trebuie să ştim ce a corespondat cu domnul Stoica”, a precizat Rareş Bogdan, luni dimineaţă.
Referitor la cererea de demitere a lui Voiculescu, prim-vicepreşedintele PNL a punctat: „Cel care cere înlocuirea echipei e premierul României. El are sprijinul PNL şi al preşedintelui Iohannis. Pot spune că situaţia nu e aşa de gravă. Situaţia e mult mai liniştită în coaliţie decât pare din afară. În momentul acesta nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor”, a completat Bogdan.