VIDEO Rareș Bogdan: Războiul va dura 10 ani dacă nu va fi o revoltă din interior. Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin

VIDEO Rareș Bogdan: Războiul va dura 10 ani dacă nu va fi o revoltă din interior. Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan crede că războiul pornit de Rusia în Ucraina poate dura zece ani dacă nu va exista „o revoltă din interior”. „Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin”, a spus eurodeputatul la HotNews Live .

Vladimir PutinFoto: kremlin.ru

„Lucrurile nu se vor opri. 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior și dacă oligarhii frustrați și aparatul de intelligence al Federației Ruse, unul care este capabil să producă o schimbare rapidă, nu vor face ceva”, a spus Rareș Bogdan.

El a precizat că nu crede că o revoltă populară va duce la înlăturarea liderului de la Kremlin.

„Cred că doar un complot a celor care mai au puțină minte și care văd că Rusia intră într-o văgăună va acționa împotriva lui Putin”, a spus Rareș Bogdan.

Liderul PNL a comentat că s-a ajuns în sitația de astăzi pentru că Europa și Occidentul „au trecut prea ușor peste anexarea Crimeii”.

„Dacă aceste lucuri erau similare ca reacție la anexarea Crimeei, nu am fi ajuns la situația de azi”, a precizat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...