VIDEO Răsturnare de situație! Rolls-Royce-ul lui Becali a sunat singur la 112!

VIDEO Răsturnare de situație! Rolls-Royce-ul lui Becali a sunat singur la 112!

S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după accidentul de ieri, anunțat la 112 de Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB. Dar, spun polițiștii, la 112 sunase și Rolls-Royce-ul!

Mașina condusă de el a ajuns într-un şanţ, în zona comunei Dobroiești, după ce, susține Becali, a intrat în același timp în depășire cu un alt autoturism, al cărui șofer nu a oprit.

Accidentul s-a petrecut duminică în jurul prânzului pe şoseaua de centură a Capitalei, dar Gigi Becali a ajuns abia după miezul nopții la un spital privat din București.

Medicii de aici au anunțat poliția, iar agenții de la rutieră s-au deplasat la spital și l-au găsit acolo pe patronul FCSB. Acesta a suferit câteva contuzii în zona coastelor și după investigațiile făcute, s-a dus la sediul poliției din Pantelimon ca să dea o declarație.

La 3 dimineața, a fost testat şi pentru consum de alcool şi droguri, iar rezultatul a fost negativ.

Gigi Becali le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, a intrat într-o depășire, moment în care și șoferul autoturismului din față ar fi făcut același lucru. Ca să evite o coliziune, Gigi Becali ar fi tras stânga de volan și a ajuns cu mașina în șanțul de pe sensul opus.

În acel moment, spun surse judiciare, bolidul de lux, echipat cu dispozitiv de alertare în caz de accident, a apelat serviciul de urgență 112. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului nu l-a găsit însă pe șofer la locul accidentului.

Patronul FCSB a anunțat inițial în spațiul public faptul că nu el s-ar fi aflat la volan, dar în fața polițiștilor a spus că el conducea și a cerut chiar să fie căutate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă ca să fie identificat și chemat la audieri şi celălalt șofer.

Dacă în cele din urmă va fi identificat de autorități, iar probele adunate la dosarul in rem deschis pentru vătămare corporală vor arăta că celălalt șofer a greșit, polițiștii care se ocupa de dosar vor lua și măsurile legale, inclusiv pentru că nu s-a prezentat la poliție în decurs de 24 de ore.

După acest eveniment, mașina de sute de mii de euro va avea nevoie de reparații serioase.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat