VIDEO Record Guinness: O fetiţă din SUA, desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume

VIDEO Record Guinness: O fetiţă din SUA, desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume

Guinness World Records a anunţat că o fetiţă din Statele Unite a fost desemnată cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume după ce a interpretat ca profesionist la vârsta de 7 ani, relatează marţi UPI.

Reprezentanţii Guinness World Records au declarat că Victory Brinker a obţinut acest record la vârsta de 7 ani şi 314 zile după ce a participat la opt spectacole cu interpreţi profesionişti în cadrul show-ului Lights and Legends pe scena teatrului public din Pittsburgh, în 2019.



Artista din Latrobe, Pennsylvania, în prezent în vârstă de 10 ani, a făcut senzaţie pe 6 iulie 2021, când a devenit prima interpretă din cadrul America's Got Talent care a primit un Golden Buzzer de la toţi cei patru juraţi.

"Am vorbit foarte devreme şi am început să cânt la vârsta de 2 ani. Între 2 şi 3 ani, memoram CD-uri întregi cu melodii. Cântam mereu", a spus Brinker pentru Guinness.

Fetiţa a afirmat că a devenit interesată de operă cu puţin timp înainte de a împlini 6 ani, pasiunea pentru această formă de artă fiind cultivată de către mama ei.

"Îmi place provocarea aranjamentelor muzicale dificile, tehnica necesară pentru a cânta, diferitele limbi în care sunt scrise toate ariile", a mai spus ea.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...