VIDEO Repetentul clasei candidează la europarlamentare: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”/Mircea Bravo, un nou viral prin care îndeamnă la vot

VIDEO Repetentul clasei candidează la europarlamentare: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”/Mircea Bravo, un nou viral prin care îndeamnă la vot

Vloggerul Mircea Bravo a realizat un nou clip prin care îi îndeamnă pe români să meargă duminică la vot, care s-a viralizat rapid pe Facebook. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, clipul a contabilizat deja aproape un milion și jumătate de vizualizări.

 
Clipul prezintă povestea unui fost coleg de clasă din gimnaziu, Radu, care a rămas repetent – ”nu m-am înțeles eu cu școala, dar m-am descurcat”, care acum are ocupații ”prin Europa – Franța, Spania, Italia”: ”duc fete, aduc mașini”. Spre stupoarea lui Mircea, Radu candidează acum la alegerile europarlamentare și îl sfătuiește pe acesta ca, dacă vrea să îl ajute să ajungă în Parlamentul European, să stea acasă duminică, să nu se ducă la vot.

La începutul lunii, Mircea Bravo, a mai lansat un video prin care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot, pentru alegerile europarlamentare. Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică.

Clipul se numește ”Așa a zis bunica” și transmite mesajul serios, tot într-o cheie umoristică. Acesta îi cere bani bunicii pentru a-și duce prietena la Paris, exact în perioada alegerilor. Mai departe, bunica îi explică efectul absenței la vot: ”noi n-am avut de ales”.

Clipul a strâns între timp peste 7,4 milioane de vizualizări.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa