VIDEO RISE Project prezintă un filmuleț cu Costel Comana și nevasta patronului TelDrum la vila lui Dragnea din Brazilia. Noi dezvăluiri din valiză!

VIDEO RISE Project prezintă un filmuleț cu Costel Comana și nevasta patronului TelDrum la vila lui Dragnea din Brazilia. Noi dezvăluiri din valiză!

RISE Project prezintă un filmuleț cu Costel Comana la vila lui Dragnea din Brazilia. Ce am găsit în valiză? O serie de selfie-uri și alte poze și înregistrări video făcute cu un iphone 4 de directorul general al Tel Drum, Petre Pitiș, în Cumbuco, Brazilia, dezvăluie  RISE Project .

Imaginile îl plasează pe directorul general al Tel Drum în nord-estul acestei țări în același timp cu Liviu Dragnea, șeful PSD. Cel din urmă a negat de-a lungul timpului orice legătură cu firma Tel  Drum SA sau cu reprezentanții acesteia. De cealaltă parte, OLAF (Oficiul European Anti-Fraudă) și DNA l-au pus însă sub acuzare  pentru că ar fi constituit împreună cu Pitiș și cu alți oameni din Tel Drum SA un grup infracțional organizat care a sustras bani din bugetul național și european.

Dragnea este deja anchetat în Brazilia pentru posibilă spălare de bani însă procurorul federal care instrumentează cazul nu a menționat și numele lui Petre Pitiș. 

Între altele, Pitiș s-a imortalizat la bustul gol, cu ochii protejați de lentile RayBan, în curtea vilei de lux – cumpărată cu bani aduși în Brazilia de Mugurel Gheorghiaș, acționar al Tel Drum SA – vilă unde și-au petrecut și Dragnea și fosta sa secretară, Irina Tănase, vacanțele.

Este  posibil ca Pitiș să fi ignorat regulile stricte impuse de Dragnea referitoare la folosirea telefoanelor mobile in Brazilia. O sursă RISE Project din anturajul românilor ne-a declarat sub protecția anonimatului că șeful PSD a cerut folosirea unor telefoane de unică folosință, așa numitele burner phones, și ar fi insistat pentru un regim strict în ceea ce privește fotografiatul în Cumbuco.

Pozele din februarie 2013 documentează amenajările și decorul din Casa Grande: fotoliile de piele și masa de sticlă cu picioare de marmură de pe terasă, vitrina cu băuturi fine pregătite pentru cocktailuri. Petre Pitiș, mare amator de selfiuri, nu lipsește nici el din cadru, pozându-și reflexia din oglinda aflată în spatele sticlelor de Martell, Disaronno și Bailey’s.

 

O înregistrare video din aceeași lună ni-l arată și pe Costel Comana, patronul Regiotrans. Petre Pitiș filmează și comentează în timp ce Dana Pitiș și Felicia Purcăreanu, partenera lui Costel Comana, gătesc. În cadru apare și Comana. Toți sunt bine dispuși, Dana Pitiș joacă tenis virtual cu o tigaie, iar Comana face semne obscene și zâmbește cu gura până la urechi. Aveau și motive să fie fericiți, firmele celor doi patroni, Regiotrans – Comana și Tel Drum – Pitiș, se înfruptau din plin din bani publici, iar DNA sau OLAF nu îi luaseră încă în colimator.

Doi ani mai târziu, în aceeași lună, Comana avea să se sinucidă în WC-ul avionului ce urma să aterizeze în Costa Rica. DNA tocmai anunțase începerea urmăririi penale împotriva firmei sale din România, Regiotrans. 

În februarie 2013 el este însă plin de viață. Imaginile sunt filmate de Pitiș pe 17 februarie, puțin înainte de prânz. Pe seară, Comana și Felicia Purcăreanu au urcat în avion în Fortaleza și au decolat spre Lisabona. Purcăreanu s-a ales cu un apartament de lux la malul mării în Cumbuco de pe urma morții lui Comana. (Mai multe AICI) 

Cele mai vechi imagini cu vila din Cumbuco, salvate pe hard-diskul din valiză, datează din ianuarie 2011 când Mugurel Gheorghiaș și Liviu Dragnea se aflau în Cumbuco. În acel an, potrivit registrului de frontieră, cei doi au părăsit Brazilia cu același zbor TP0164, pe 1 februarie, la două zile după ce au fost făcute pozele.

Vila de la malul mării fusese achiziționată de Gheorghiaș cu mai puțin de un an înainte.

Se pot inventaria dotările vilei: masă de biliard, masă de poker, salonul, terasa, piscina și curtea exterioară  care dă înspre ocean.






Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”