VIDEO România tace și face...

VIDEO România tace și face...

Un convoi de camioane care transporta tancuri pentru Ucraina a rămas blocat pe un drum din apropierea localității Surduc din județul Sălaj, după ce unul dintre șoferi a ieșit cu un trailer în afara șoselei. Transportul de tehnică militară a fost blocat timp de câteva ore bune.

Unul dintre trailerele pe care se afla un tanc a ieșit în afara părții carosabile și a rămas imobilizat, după ce șoferul ucrainean nu s-a încadrat corespunzător, precizează stiridecluj.ro

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la intersecția dintre DN1H și DN 1G, în apropierea localității Surduc, județul Sălaj, un transport agabaritic a ieșit în afara părții carosabile, rămânând imobilizat. Nu sunt persoane rănite, încărcătura nu a fost avariată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore”, a anunțat, marți, 2 august, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Defenseromania.ro a analizat imaginile apărute în mass-media, iar concluzia la care a ajuns este că acest convoi de camioane transporta tancuri T-72. Cel mai probabil acestea provin dintr-o ţară europeană membră a NATO care şi-a luat angajamentul să sprijine Ucraina cu tehnică militară.

Din coroborarea informaţiiler apărute în ultima săptămână în mass-media şi pe reţelele de socializare, convoiul de camioane transporta tancuri T-72 pe care Macedonia de Nord le-a donat Ucrainei. Acelaşi convoi care azi a trecut din România în Ucraina a fost văzut pe 29 iulie pe şoselele din Macedonia de Nord, îndreptându-se către Bulgaria.

După ce s-a pus în mișcare, transportul cu tehnică militară a trecut prin vama Halmeu, în Ucraina.

„În această dimineață, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile la intersecția Drumul Național 1G cu Drumul Național 1H, din județul Sălaj”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj, potrivit Observator.

„Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic și era condus de un cetățean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier”, a mai declarat IPJ Sălaj.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante