VIDEO Rusia, o nouă „victorie”! Cel puțin 200 de soldați ruși uciși într-un atac ratat!

VIDEO Rusia, o nouă „victorie”! Cel puțin 200 de soldați ruși uciși într-un atac ratat!

Informații neconfirmate în mod oficial susțin că rușii ar fi suferit pierderi mari într-un atac ce ar fi fost organizat în zona localității Avdiivka, din estul Ucrainei.

Blogerrul Igor Girkin, declarat ”terorist” de către țări din vestul Europei ca urmare a implicării în doborârea avionului civil olandez, în 2014, a caracterizat atacul eșuat drept o ”mașină de tocat carne”. Rușii au pierdut 21 de unități de echipament și până la 200 de soldați.

”Forțele rusești au efectuat atacuri terestre limitate de-a lungul liniei Avdiivka-orașul Donețk pe 8 iulie. Statul Major General ucrainean a raportat că forțele rusești au desfășurat operațiuni ofensive nereușite în apropiere de Avdiivka, Novokalynove (11 km nord-vest de Avdiivka), Stepove (3 km nord-vest de Avdiivka), Pervomaiske (11 km sud-vest de Avdiivka), Nevelske (13 km sud-vest de Avdiivka) și Marinka (imediat la sud-vest de orașul Donețk).

Un blogger militar rus a afirmat că forțele rusești au efectuat atacuri terestre nereușite în apropiere de Novomykhailivka (36 km sud-vest de Avdiivka). Fostul ofițer rus Igor Girkin a caracterizat atacurile rusești din apropierea localității Avdiivka drept ”atacuri cu mașina de tocat carne”, se precizează în rezumatul zilnic prezentat de Institutul pentru Studiul Războiului.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?