VIDEO Rusia pierde teren în Harkov/Soldații ruși, prinși când fugeau în haine civile

VIDEO Rusia pierde teren în Harkov/Soldații ruși, prinși când fugeau în haine civile

Forțele ruse au început să piardă teren tot mai mult în regiunea Harkov. Mai mulți soldați s-au schimbat în haine civile în încercarea de a scăpa de ofensiva ucraineană. Alții ruși au încheiat operațiunea și s-au predat.

Soldații ruși au încercat să fugă de încercuirea ucraineană din regiunea Harkov și au încercat să fugă din război schimbând uniformele militare cu haine civile.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că există vești bune despre succesul forțelor ucrainene în regiunea Harkov în această săptămână.

De asemenea, mai mulți soldați ruși, aparent niște tineri de 20 de ani care ar fi avut tot viitorul în față au ales să se predea forțelor ucrainene, renunțând astfel la operațiunea specială a lui Putin.

„Săptămâna aceasta avem vești bune din regiunea Harkov. Probabil că ați văzut deja cu toții rapoarte despre activitatea apărătorilor ucraineni. Și cred că fiecare cetățean se simte mândru de luptătorii noștri. Este o mândrie binemeritată, un sentiment corect”, a declarat Zelenski.

„Acum nu este momentul să numim așezările în care se întoarce steagul ucrainean. Dar este momentul să mulțumim Brigăzii 25 aeropurtate, Brigăzii 92 mecanizate separate și Brigăzii 80 de asalt aeropurtat pentru curajul și eroismul de care au dat dovadă în timpul misiunilor de luptă”, spune liderul de la Kiev.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…