VIDEO S-or fi uitat la un film de groază?/„Cu drona, mamă. Cu drona!”/15 ruși, uciși în timp ce se uitau la un film pe un tanc

VIDEO S-or fi uitat la un film de groază?/„Cu drona, mamă. Cu drona!”/15 ruși, uciși în timp ce se uitau la un film pe un tanc

Ofițerii de contrainformații din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei au distrus un tanc rusesc T-72 și au ucis 15 invadatori ruși într-un atac cu dronă în timp ce ocupanții se uitau la un film, relatează Ukrainska Pravda.

15 ruși uciși cu drona de ucraineni în timp ce ocupanții se uitau la un film pe un tancFoto: Captura video

Serviciul de securitate al Ucrainei spune că au interceptat o discuție între un martor rus cu mama sa. Potrivit invadatorului, „colegii săi” se adunaseră pe tanc să se uite la un film.

„Mamă, azi a fost un circ adevărat! La ora două dimineața, 15 „cargo 200” [Codul militar rus pentru personalul ucis în acțiune - n.red.] se uitau la filme pe tanc . Pe scurt, au aruncat o dronă! O dronă, mamă, o dronă, la naiba! Pur și simplu a zburat pe deasupra, a dat drumul la proiectil și a aruncat în aer" tancul.

Serviciul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei a clarificat pentru „Ukrainska Pravda” că evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile. Zona în care s-a desfășurat atacul nu a fost dezvăluită de Serviciu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...