VIDEO Salam, manelistul intelopilor/Va cânta la Torino la un botez unde naș este interlopul Mircea Nebunu, urmărit general

VIDEO Salam, manelistul intelopilor/Va cânta la Torino la un botez unde naș este interlopul Mircea Nebunu, urmărit general

Interlopul Mircea Nebunu, urmărit general în România, va fi naș la Torino, iar Florin Salam a anunțat public că va fi prezent la acel eveniment.

Interlopul Mircea Nebunu este dat în urmărire de autoritățile din România pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, însă el a fugit în Italia unde trăiește liniștit și organizeazăpetreceri cu maneliști celebri din România.

Florin Salam a anunțat într-un clip că va participa la un botez organizat la Torino, pe 5 noiembrie, la care este naș cunoscutul interlop Mircea Nebunu pe care-l manelistul îl proclamă "Forța României".

Florin Salam a mai cântat anul acesta și la tăierea moțului copilului lui Mircea Nebunu,alături de alți maneliști cunoscuți.

Mircea Nebunu spune că și-a ispășit pedeapsa într-un parc de distracții

Interlopul Mircea Băluș, zis Nebunu, lider al clanului Sportivilor, urmărit internațional, a făcut un live în ia peste picior autoritățile din România. De altfel, el a organizat și câteva petreceri cu maneliști celebri, în Italia, la Milano, acolo unde locuiește acum.

"Pentru toți care îmi doriți răul, eu am început deja să-mi execut pedeapsa, eu cu tovarășul meu de celulă. Suntem amândoi aicea arestați, el e obosit, sforăie acuma.

Pentru toți ăștia care îmi doriți mie răul, trăiască familia voastră, să-l mâncați pe ăsta de nebun.

Dați distribuire puternică să vadă lumea că sunt la preson. Mai avem tre-patru luni și ne liberăm", spune Mircea Nebunu într-un live făcut în fața unei celule în care se află un manechin închis, într-un parc din Italia, arată, în exclusivitate Newsweek România .

Mircea Nebunu are de executat un an de înschisoare în România și este urmărit internațional după ce a plecat din țară înainte de pronunțarea pedepsei.

A fost reținut la Milano, acum câteva luni, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene.

De atunci, Mircea Nebunu nu s-a sfiit să organizeze petreceri cu maneliști celebri, anunțate din timp pe rețelele de socializare.

La aceste petreceri a participat și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia