VIDEO Salam, mut la o nuntă din Craiova!/„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”

VIDEO Salam, mut la o nuntă din Craiova!/„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”

Florin Salam a fost invitat să cânte la o nuntă din Craiova, acolo unde alături de formația lui, trebuia să îi bucure pe invitați. Artistul a încercat de nenumărate ori să își înceapă prestația vocală, însă fără rezultat. Timp de zeci de minute artistul a dus microfonul la gură, însă nu s-a putut concentra pentru a-și începe prestația vocală.

Într-un moment de nervi, nașul de la nunta din Craiova a ordonat formației să oprească muzica și l-a „umilit” pe Florin Salam, spunându-i că nu este normal să aștepte oamenii timp de 3 ore pentru ca el să își înceapă numărul:

„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”, îi reproșează acesta.

Videoclipul s-a viralizat imediat în mediul online, acolo unde internauții și-au dat cu părerea. Mulți dintre ei au considerat că manelistul consumase prea mult alcool, în timp ce alții au pus momentul neplăcut pe seama oboselii acumulate de-a lungul anilor.

Ziua următoare, Florin Salam a ieșit în spațiul public cu un videoclip în care și-a arătat adevăratul talent, dar și cu un mesaj pentru cei care l-au judecat:


„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește... În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”, a scris Florin Salam pe TikTok.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale