VIDEO Salonul de sicrie de la Moscova, cel mai în vogă eveniment din Rusia...

VIDEO Salonul de sicrie de la Moscova, cel mai în vogă eveniment din Rusia...

Cea mai reușită expoziție de la Moscova din acest an pare a fi salonul de sicrie, „Nekropolworld Russia 2022”. Viitorii ocupanți și-au putut face poze cu sicriul favorit, iar organizatorii au avut un concurs de îmbrăcare a răposaților, scrie defapt.ro .

Fotografiile arată că tinerele fete au putut alege sicriul în care doreau să-l vadă pe alesul inimii lor.

Cea mai reușită expoziție de la Moscova

Acesta a fost cel de-al 30-lea salon Nekropolworld, dar anul acesta s-a bucurat de o atenție deosebită. „În centrul expoziției sunt sicrie, ca mașinile scumpe de lux: de la cele clasice din lemn până la cele cu strasuri”, scrie Moscow Exchanges.

Publicația apreciază că sunt oferte pentru toate vârstele și categoriile sociale. „Pentru cei care cred că înmormântarea ar trebui să fie „elegantă, la modă, în stil tineresc” se oferă o piatră funerară sub forma unui smartphone cu un portret color în stil selfie”, relatează Moscow Exchange.

Unul dintre evenimentele cele mai importante ale expoziției este prezentarea de modă funerară, organizată de Uniunea Creativă a Artiștilor din Rusia. Creatorii de modă recomandă culori mai deschise pentru cei decedați. La eveniment, artiștii Casei de Modă din Moscova a lui Veaceslav Zaițev au prezentat o mini-colecție.

Totodată a fost improvizată și o înmormântare.

Președintele Zelenski estima, în octombrie, că circa 65.000 de ruși au fost uciși în Ucraina.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”