VIDEO Satu Mare: 11 victime în urma unei explozii într-un apartament din Carei; Planul Roşu activat

VIDEO Satu Mare: 11 victime în urma unei explozii într-un apartament din Carei; Planul Roşu activat

Un număr de 11 persoane au avut de suferit, duminică dimineaţă, în urma unei explozii urmată de un incendiu care s-a produs într-un apartament din Carei.

"În acest moment, şapte echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi patru ambulanţe SMURD - trei cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobilă, pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului patru, dintr-un bloc situat în Piaţa Avram Iancu, din Carei", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.



Potrivit sursei citate, explozia a fost urmată de incendiu, până în prezent înregistrându-se 11 victime. A fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD de la Jibou.

Totodată, evenimentul de la Carei a dus la activarea Planul Roşu de intervenţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”