VIDEO Scandal în Piața Constituției. Un cunoscut vlogger, amendat după ce a înjurat jandarmii

VIDEO Scandal în Piața Constituției. Un cunoscut vlogger, amendat după ce a înjurat jandarmii

Un scandal neobișnuit a izbucnit în Capitală. Un cunoscut vlogger român a fost amendat după ce a înjurat jandarmii. Incidentul a avut loc în timp ce acesta avea o întâlnire cu fanii săi.

Este vorba despre Andy Popescu. El are pe YouTube 534.000 de urmăritori și milioane de vizualizări.

Vineri, 5 februarie, în jurul orei 22.10, jandarmii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu au fost informați că în Piața Constituției sunt prezente mai multe grupuri de persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.

Ajunși la fața locului, jandarmii au făcut recomandări pentru respectarea măsurilor de distanțare fizică și purtarea măștii de protecție. Unele dintre persoanele prezente au refuzat respectarea recomandărilor, motiv pentru care s-a procedat la legitimarea lor.

Vloggerul Andy, care se afla acolo, a refuzat să coopereze cu jandarmii, astfel că a fost dus la autovehiculul Jandarmeriei pentru clarificarea situației. Aflat în mașină, vloggerul i-a înjurat pe jandarmi, potrivit Stirileprotv.ro.

Astfel, acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1200 de lei, pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia