VIDEO Scandal provocat de un fost primar PSD cu COVID-19 care a fugit din spital/Asistentele țineau ușa, pe care bărbatul o lovea cu putere

VIDEO Scandal provocat de un fost primar PSD cu COVID-19 care a fugit din spital/Asistentele țineau ușa, pe care bărbatul o lovea cu putere

Marian Şefu, fostul primar PSD al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital deşi ar fi infectat cu coronavirus, scrie Cronica de Teleorman. În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea celaltă cineva o lovește cu putere. "Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă", se poate auzi pe înregistrare.Scenele au avut loc la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede.

Cronica de Teleorman scrie că fostul primar a început să facă scandal când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat cu Covid-19.

În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce pe partea cealaltă cineva o lovește cu putere.

"Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă", se poate auzi pe înregistrare.

O altă asistentă îi spune: "Măi, Marian, potolește-te, ai răbdare că îți dăm cerere și pleci omenește. Hai, înțelege, suntem oameni".

De asemenea, una dintre asistente le cere colegelor să plece din ușă, pentru a nu fi lovite: "Dați-vă că a luat scaunul! Dă-te la o parte din ușă".

Cronica de Teleorman scrie că fostul primar ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …