VIDEO Scandal provocat de un fost primar PSD cu COVID-19 care a fugit din spital/Asistentele țineau ușa, pe care bărbatul o lovea cu putere

VIDEO Scandal provocat de un fost primar PSD cu COVID-19 care a fugit din spital/Asistentele țineau ușa, pe care bărbatul o lovea cu putere

Marian Şefu, fostul primar PSD al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital deşi ar fi infectat cu coronavirus, scrie  Cronica de Teleorman . În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea celaltă cineva o lovește cu putere. "Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă", se poate auzi pe înregistrare.



Scenele au avut loc la Spitalul Caritas din Roșiori de Vede.

Cronica de Teleorman  scrie că fostul primar a început să facă scandal când i s-a comunicat că trebuie să rămână internat, fiind confirmat cu Covid-19.

În imaginile difuzate de publicația locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce pe partea cealaltă cineva o lovește cu putere.

"Domnule Șefu, vă rugăm să vă liniștiți. Vă rog frumos liniștiți-vă, că deformați ușa. Vă rog frumos liniștiți-vă", se poate auzi pe înregistrare.

O altă asistentă îi spune: "Măi, Marian, potolește-te, ai răbdare că îți dăm cerere și pleci omenește. Hai, înțelege, suntem oameni".

De asemenea, una dintre asistente le cere colegelor să plece din ușă, pentru a nu fi lovite: "Dați-vă că a luat scaunul! Dă-te la o parte din ușă".

Cronica de Teleorman  scrie că fostul primar ar fi reușit să treacă de asistente și a fugit din spital.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?