VIDEO Scene aproape imposibil de privit într-o școală din România

VIDEO Scene aproape imposibil de privit într-o școală din România

Imagini scandaloase suprinse în timpul unei ore de curs la școala din Pietriceaua, comuna Brebu din județul Prahova, au fost publicate vineri de presa locală. În filmulețe se poate vedea că în timp ce o profesoară predă și scrie pe tablă doi băieți vin lângă aceasta și mimează, insistent, scene sexuale. În urma apariției imaginilor, Poliția a anunțat că a deschis dosar penal.

Publicația phonline.ro scrie că femeia batjocorită și umilită de doi elevi în timp ce se afla în fața clasei, la oră, este profesoară de engleză.

În imagini se poate vedea că în timp ce profesoara încearcă să scrie la tablă lângă aceasta apar doi băieți care simulează acte sexuale cu ea, în timp ce sunt filmați și încurajați de ceilalți elevi.

La un moment dat, unul dintre băieți se urcă pe un scaun și o apucă pe profesoară de cap. Același băiat vapează, apoi, și îi suflă profeoarei fumul în față. Profesoara pare să nu aibă nicio reacție, râde, încearcă din când în când să se ferească, iar la un moment dat spune „Gata!”.

În urma apariției imaginilor, Poliția Prahova a anunțat că a deschis dosar penal:

  • „La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic.
  • În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”. (Foto: Dreamstime.com )


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu