VIDEO Scene HALUCINANTE în Senatul României! Priviți-l pe IMBECILUL ăsta cum scoate limba la o useristă în timp ce DOBITOCUL de Bădălău râde!

VIDEO Scene HALUCINANTE în Senatul României! Priviți-l pe IMBECILUL ăsta cum scoate limba la o useristă în timp ce DOBITOCUL de Bădălău râde!

Fara exagerare. Comportament de imbecil al unui senator PSD. A scos limba si a imitat cu grohaieli o senatoare USR care le filma negocierile secrete. Inca un senator PSD da dovada de un comportament suburban in Parlament. El a raspuns grohaind și scotand limba la intrebarile senatoarei USR Florina Presadă, relatează  Aktual24.ro .

Senatoarea Florina Presada filma modul in care grupul minoritatilor nationale negocia cu ministrul Finantelor noi alocari bugetare. Primul pesedist care s-a manifestat agresiv fata de gestul senatoarei a fost ministrul Culturii, Lucian Romascanu. Acesta s-a postat in fata Florinei Presada iar apoi a intrebat de ce il filmeaza. Pe fundal se aud rasetul lui Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD. Florina Presada s-a indreptat spre acesta pentru a-l intreba de ce se amuza. In timp ce Badalau continua sa rada batjocoritor, un alt senator PSD, Liviu Tit Brailoiu, s-a apucat sa o imite pe senatoare, scotand limba si grohaind. Badalau a continuat sa rada.

Video de la minutul 4.00:

Tot in aceasta sedinta, deputatul PSD Nicolae Bacalbasa i-a spus Florinei Presada ca o asteapta „la metrou”, facand astfel aluzie la crima recenta comisa de o femeie bolnava psihic.

Comisia juridica a Senatului a votat un raport de admitere, luni, pentru controversata propunere legislativa initiata de deputatul PSD Florin Iordache de modificare a Legii ANI, conform careia interdictiile aplicate deputatilor si senatorilor pe baza rapoartelor de evaluare intocmite de Agentia Nationala de Integritate si care au constatat nerespectarea prevederilor legale privind conflictul de interese in perioada 2007 - 2013 inceteaza de drept, pe care insa a modificat-o printr-un amendament al unui senator PSD ca sa fie clar ca se aplica doar parlamentarilor.

Proiectul a fost votat de plenul Senatului - au fost 77 voturi "pentru" si 39 "impotriva". Dupa ce legea a fost adoptata, senatoara USR Florina Presada a luat cuvantul pentru a sublinia faptul ca "Mos Gerila a venit la PSD". Claudiu Manda, care conducea sedinta, i-a taiat microfonul cand aceasta le cerea senatorilor direct vizati de aceasta modificare sa vina sa isi ia cadourile.

Recent, senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu a fost protagonist al inca unui incident penibil in Parlament. El i-a facut „ciobani” pe jurnalistii prezenti la o sedinta Comisiei de aparare a Senatului. Motivul senatorului social-democrat: a fost jignit destul de presa.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina