VIDEO Scene ireale la Timișoara!/Priviți cum îl scuipă șmecherul cu „Merțan” pe pietonul care-l apostrofase că a intrat cu mașina pe trotuar

VIDEO Scene ireale la Timișoara!/Priviți cum îl scuipă șmecherul cu „Merțan” pe pietonul care-l apostrofase că a intrat cu mașina pe trotuar

Un timișorean care i-a atras atenția unui tânăr cu un Mercedes de ultimă generație că era să îl calce pe trotuar a fost scuipat în față de trei ori pentru pentru că a avut „tupeul” să îi atragă atenția șoferului că nu e bine ce face.

„Pentru că stăteam la trecerea de pietoni şi nu am binevoit să mă dau din calea lui”. Acesta este mesajul postării timişoreanului Adrian Borugă, după un conflict cu şoferul unui Mercedes, arată adevarul.ro . Sursa citată mai arată că în înregistrarea video se poate vedea că victima îi reproşează şoferului că a fost aproape să-l calce cu maşina, în faţa farmaciei de la intrarea pe strada pietonală Gheorghe Lazăr.

După ce a fost făcut nesimţit, tânărul şofer şi-a pierdut cumpătul, a înjurat şi apoi l-a scuipat de trei ori pe bărbatul care-l filma.

Timişorenii care au văzut postarea pe Facebook sunt realmente revoltaţi de gestul tânărului certat cu bunul simţ. Aceştia i-au sugerat victimei să depună plângere la poliţie, pentru că există precedent, poliţiştii amendând un bucureştean pentru un gest asemănător.

Imaginile cu incidentul din zona Spitalului Militar au ajuns poliţiştii de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiş. Oamenii legii i-au identificat pe cei doi şi i-au invitat la sediul poliţiei, joi, pentru audieri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…