VIDEO Șeful Inspecției Judiciare, omul lui Dragnea: Sunt mândru că am făcut parte din Masonerie! Gata, oameni buni, nu se mai feresc de nimeni, cred c-au învins!

VIDEO Șeful Inspecției Judiciare, omul lui Dragnea: Sunt mândru că am făcut parte din Masonerie! Gata, oameni buni, nu se mai feresc de nimeni, cred c-au învins!

Șeful Inspecției Judiciare, omul lui Dragnea: Sunt mândru că am făcut parte din Masonerie! Gata, oameni buni, nu se mai feresc de nimeni, cred c-au învins!

Ascultați de la minutul 16:

„As incepe cu dosarul care mi-a fost facut la DNA, cu privire la o apartenenta din trecut la Masonerie. Cu privire la acest lucru, am fost intrebat si a putut sa vada o tara intreaga si in cadrul interviului pe care l-am dat pentru ocuparea unui nou mandat de inspector judiciar.

Nu am avut ocazia sa o spun acolo, dar o spun aici. Eu sunt mandru ca am facut parte din Masonerie, dar stiind care-mi sunt indatoririle, am renuntat la a continua in aceasta organizatie", a raspuns Netejoru.

O fi „întâmplare” că la sfârșitul săptămânii trecute un lot de frățiori masoni, în frunte cu chestorul Liviu Popa, a fost achitat de judecătorii din Timișoara? Jurnalistul Ionel Stoica pe Facebook: „Spaima magistraților, om de bază în echipa Liei Savonea, laudă Masoneria! Tipul a fost menținut în funcție în baza unei ordonanțe promovate de Tudorel Toader, la solicitarea publică a lui Liviu Dragnea.”

Dragnea, membru și el al unei loje masonice. 

Dragnea a intrat în 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD. Dragnea a trecut rapid de la inițiere la gradul de maestru, obținut în 2004. Președintele PSD și-ar fi plătit cotizația de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 și 2017.

Vă mai aduceți aminte episodul în care Dragnea a fost chemat de procurori să dea o declarație în Dosarul 10 august și înainte să ajungă el Netejoru a trimis oamenii Inspecției Judiciare să vadă ce vor de la Dragnea? A fost un ajutor „frățesc”, ca de la frate mason la frate mason, probabil...

Chestorul Liviu Popa şi judecătorul Ovidiu Galea

La începutul lui 2017, procurorii DNA Oradea i-au trimis în judecată pe fostul şef al Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, şi pe judecătorul Ovidiu Galea, de la Tribunalul Bihor, ambii membri ai Lojei Masonice Ţara Crişurilor din Oradea. P

rocurorii îi acuză de fals în declaraţii într-un dosar în care au fost inculpaţi pentru diverse acte de corupţie mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Bihor. Masoni ascunşi Popa şi Galea nu şi-au menţionat în declaraţia de interese, deşi erau obligaţi potrivit legii, apartenenţa la MLNR.

Interceptările telefonice, mărturiile altor masoni şi documentele transmise de Asociaţie au arătat, însă, că cei doi erau membrii ai Lojei „Ţara Crişurilor” din cadrul MLNR.

Popa ar fi fost mason din 2007 şi a primit gradul de „Maestru Mason” în 2009. El a condus practic Loja „Ţara Crişurilor”, în perioada 2015-2016, atunci când a ocupat funcţia de Maestru Venerabil. În niciuna din declaraţiile de interese depuse în perioada 2008-2016, Popa nu a declarat apartenenţa la masonerie. C

hestorul Liviu Popa şi judecătorul Ovidiu Galea Judecătorul Galea ar fi depus în 2014 „Jurământul ucenicului”. El a jurat „solemn pe cele Trei Mari Lumini ale Francmasoneriei Universale” să se supună prevederilor Constituţiei şi Regulamentului General al MLNR şi să apere „onoarea şi viaţa tuturor Fraţilor şi, în limita posibilităţilor mele, să îi ajut în orice împrejurare”.

Potrivit fişei masonice, care cuprinde fotografia magistratului, datele sale de identificare, profesia, funcţia, educaţia, experienţa profesională, activitatea masonică, Galea a fost recomandat de Popa şi de afaceristul Ioan Mintaş, cercetat penal şi percheziţionat de poliţistii din cadrul IPJ Bihor, aflaţi în subordinea lui Pop Popa şi Mintaş au devenit „naşii masonici” ai judecătorului de Secţie Penală, potrivit procedurilor masonice.

În niciuna din declaraţiile de interese depuse în perioada 2008-2016, Galea nu a declarat apartenenţa la Masonerie, aşa cum era obligat de lege.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia