VIDEO SENZAȚIONAL Dacă nu începe doamna Firea, începe doamna Olguța, depinde cum își fac semne. Lovesc în persoana respectiva, mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant

VIDEO SENZAȚIONAL Dacă nu începe doamna Firea, începe doamna Olguța, depinde cum își fac semne. Lovesc în persoana respectiva, mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a descris, joi, intr-o conferinta de presa, felul in care, spune el, decurge "o executie" in Comitetul Executiv al PSD. "Circul acolo sta cam in felul urmator: un grup foarte restrans popularizeaza solutia. Deci omul asta trebuie indepartat, ori ca este agent SIE, SRI, KGB. Nu stiu ce fel de agent or fi spus ca este domnul Grindeanu. In fine, seful unei structuri foarte periculoase. Dupa care incepe discutia, ordinea cuvantarilor este foarte bine selectata, se incepe pe ranguri, adica daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta. Depinde cum isi fac semne. Incep amandoua, incep sa loveasca. Lovesc in persoana respectiva, devine mirosul de sange din ce in ce mai pregnant in sala", a afirmat Mihai Chirica.

 Cum decurge o "executie" in Comitetul Executiv al PSD, potrivit lui Mihai Chirica (incepand cu min. 29:30 pe video):

"Circul acolo sta cam in felul urmator: un grup foarte restrans popularizeaza solutia. Deci omul asta trebuie indepartat, ori ca este agent SIE, SRI, KGB. Nu stiu ce fel de agent or fi spus ca este domnul Grindeanu. In fine, seful unei structuri foarte periculoase, ca sa concluzionam. Dupa care incepe discutia, ordinea cuvantarilor este foarte bine selectata, se incepe pe ranguri, adica daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta. Depinde cum isi fac semne. Incep amandoua, incep sa loveasca. Lovesc in persoana respectiva, devine mirosul de sange din ce in ce mai pregnant in sala. Nu e de ras. Dupa care fiecare se ingramadesc sa ia cuvantul, rand pe rand, si sa loveasca in acea persoana, rand pe rand, stimulandu-si si imaginatia. Unii vin cu dictionarul, ca cunosc vreo 2-3 acolo care n-au fost decat foarte-foarte rar pe la scoala. Dar nu conteaza, injurii se gasesc, slava domnului, cu ghiotura. Si dupa care se supune la vot - fiecare aleg solutiile radicale, adica il dam jos de acolo, de acolo, de acolo, il omoram si la urma il si defaimam complet, ca sa nu folosesc un cuvant foarte vulgar. Dupa care apare liderul si spune <Bun, sunt de acord cu A, B, C, D, dar fara defaimare. Cu asta nu sunt de acord, pentru ca...> Si apare o disputa intre politistul bun, vezi Dragnea, si ceilalti politisti foarte rai si se dau solutiile. <Stii, eu mereu am vrut sa te salvez. Adica am vrut sa te fac vice-prim-ministru, n-ai vrut! Vezi? Eu am vrut. Tu n-ai vrut. Am vrut sa-ti ofer portofoliul de nu stiu ce, am vrut sa te fac vice-guvernatorul Bancii Nationale, ai vazut ce salariu ai acolo. Eu am vrut, tu n-ai vrut. Am mai vrut tot felul de chestii sa iti propun, dar vezi, astia - si incepe sa ii nominalizeze - au vrut sa te dea afara din partid. Dar eu nu sunt de acord, deci toate pana aici. Imi esti drag, esti prietenul meu.> Si gata, circul ia sfarsit, omul este umilit la propriu, i se aduc tot felul de invinuiri pe care nu vi le imaginati aici, nici macar daca va duceti, eu stiu, la beraria de dupa stadion. Si este asasinat intr-o maniera cat se poate de evidenta. Asta este ceea ce se intampla sub conducerea lui Liviu Dragnea. Si a mai trecut si domnul Zgonea pe acolo, a mai trecut si domnul Ponta pe acolo, a mai trecut si domnul Geoana pe acolo, a trecut si Mihai Chirica pe acolo, a trecut si Grindeanu si vor mai trece probabil si altii, atata timp cat domnul Dragnea conduce acest partid. Acesta este adevarul cat se poate de franc asupra a ceea ce intuiesc ca s-a intamplat acolo (joi, la excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD - n.red.)"

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi, printr-o decizie a Comitetului Executiv Judetean al filialei, pe data de 1 aprilie. Decizia a venit dupa ce Chirica l-a criticat public pe Liviu Dragnea si adoptarea OUG 13 la inceputul acestui an.

„Circul acolo stă cam în felul următor: un grup foarte restrâns popularizează soluția. Deci omul ăsta trebuie îndepărtat, ori este agent SIE, SRI, KGB, nu știu ce o fi spus că este domnul Grindeanu. Șeful unei structuri foarte periculoase, ca să concluzionăm. După care începe discuția, ordinea discursurilor este foarte bine selectată, se începe pe ranguri. Dacă nu începe doamna Firea, începe doamna Olguța. Depinde cum își fac semn. Încep să lovească în persoana respectivă și mirosul de sânge devine din ce în ce mai pregnant, nu e de râs, după care fiecare se îngrămădesc să ia cuvântul, rând pe rând, stimulându-și și imaginația. Unii vin cu dicționarul, cunosc vreo doi-trei pe acolo care n-au trecut decât foarte rar pe la școală. Dar nu contează, injurii se găsesc”, a spus Mihai Chirica, într-o conferință de presă.

Fostul vicepreședinte al PSD a adăugat că apoi urmează votul și sunt propuse soluțiile radicale.

„Îl dăm jos de acolo, de acolo, de acolo, îl omorâm și la urmă îl și defăimăm complet, ca să nu folosesc un cuvânt vulgar. După care apare liderul și spune că e de acord cu A, B, C, dar fără defăimare. Și apare o dispută polițistul bun, vezi Dragnea, și ceilalți polițiști răi, se dau soluțiile: Eu am vrut să te salvez, Sorinele, am vrut să te fac vicepriministru, tu n-ai vrut. Am vrut să te fac viceguvernatorul Băncii Naționale, tu n-ai vrut. Am mai vrut tot felul de chestii să-ți propun, dar ăștia au vrut să te dea și afară. Eu n-am vrut, toate până aici, îmi ești drag, ești prietenul meu. Circul ia sfârșit, omul este umilit, i se aduc tot felul de învinuiri ca la berăria de după stadion, la fel se discută, și este asasinat într-o manieră cât se poate de evidentă. Asta este ceea ce se întîmplă sub conducerea lui Liviu Dragnea”, a mai povestit primarul Iașului.

Chirica a precizat că prin astfel de „procese” au mai trecut, pe lângă el, Valeriu Zgonea, Victor Ponta, Mircea Geoană și Sorin Grindeanu.

„Vor mai trece probabil și alții, atâta timp cât domnul Dragnea conduce acest partid. Acesta este adevărul cât se poate de franc asupra a ce bănuiesc că s-a întâmplat acolo, puteți să-l sunați pe domnul Grindeanu și accept cu mare bucurie să mă contrazică. Aș fi bucuros să știu că a fost altfel, ceea ce nu cred”, a subliniat el.

Edilul ieșean a mai spus că în timpul „execuției” sale a desenat pe o foaie de hârtie și nu era atentat la ce au vorbit cei 40-50 de oameni despre el.

„Am desenat, m-am gândit la lucruri frumoase, n-am înțeles niciun sfert din ceea ce au spus, pentru că mintea mea era deconectată de la acele cuvinte vulgare”, a spus Mihai Chirica.

Mihai Chirica a pierdut sprijinul în PSD în urma protestelor față de OUG 13, când și-a exprimat solidaritatea cu manifestanții. El a cerut demisia lui Florin Iordache, la acea vreme ministrul Justiției, și s-a arătat nemulțumit de Liviu Dragnea. În urma unui Consiliul Executiv al PSD a pierdut funcția de vicepreședinte de partid.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?