VIDEO Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi

VIDEO Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi. Cântăreţul a anunțat că în această seară s-a născut fetița lor, care a avut la naştere 3,230 kilograme şi 51 de centimetri.
  • "Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.
  • Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă", a scris Smiley, pe Facebook.
El a postat și un clip în care apare alături de Gina Pistol, cu pregătirile de dinainte de naștere: "(...) Emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toata perioada asta! Să fie soare!".




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale