VIDEO Șobolanii roșii, încercări disperate de a intra în grațiile Celui de Sus!

VIDEO Șobolanii roșii, încercări disperate de a intra în grațiile Celui de Sus!

Șobolanii roșii, încercări disperate de a intra în grațiile Celui de Sus! Premierul Viorica Dancila participa, duminica, la ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon, organizate de Catedrala Arhiepiscopala si Mitropolitana din Targoviste. 

Dancila este insotita de Rovana Plumb si Mihai Fifor, transmite Mediafax.

Dancila nu a facut pana acum declaratii.

Dancila nu a mai avut nicio aparitie publica de cateva zile. Un sondaj IMAS a clasat-o pe locul sase in privinta optiunilor romanilor la alegerile prezidentiale. Este de asteptat ca Dancila sa cunoasca o noua mare umilinta si sa fie eliminata chiar de catre partid din cursa pentru Cotroceni.

 

Mii de persoane participa, in fiecare an, la ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon, organizate de Catedrala Arhiepiscopala si Mitropolitana din Targoviste.

Sfantul Ierarh Nifon este primul sfant canonizat in Romania. Moastele sale au fost aduse de la Manastirea Dionisiu, din Muntele Athos in Catedrala din Targoviste in urma cu un deceniu, iar capul si mana dreapta a Sfantului Nifon se afla din 1949 in Catedrala Mitropolitana din Craiova.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...