VIDEO-ȘOC! Iordache, ieșire DEMENTĂ la Realitatea TV! „Și ce dacă se spală pacienții cu cana în spitale!”/Spăla-te-ar mă-ta cu scuipat, nenorocitule!

VIDEO-ȘOC! Iordache, ieșire DEMENTĂ la Realitatea TV! „Și ce dacă se spală pacienții cu cana în spitale!”/Spăla-te-ar mă-ta cu scuipat, nenorocitule!

Iordache, ieșire DEMENTĂ la Realitatea TV! „Și ce dacă se spală pacienții cu cana în spitale!” Spăla-te-ar mă-ta cu scuipat, nenorocitule! Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, la Realitatea TV ca nu i se pare o problema faptul ca sunt pacienti in spitalele din Bucuresti care se spala cu cana, pentru ca apar des defectiuni la sistemul de alimentare cu apa. Foarte agresiv, el s-a certat cu prezentatoarea, sustinand in continuare ca nu este nicio diferenta intre spitalele de stat si cele private, relatează  Aktual24.ro .

Florin Iordache a spus ca el a fost internat intr-un spital de stat din Bucuresti, sustinand ca sunt aceleasi conditii ca la spitalele private. Cand a fost intrebat cu cati pacienti s-a aflat in salon, Iordache a devenit agresiv si nesimtit, certandu-se cu prezentatoarea.

Iordache: Nu intelegi ca e la fel?

Jurnalista: Doamne fereste

Iordache: Nu intelegi ca e la fel? Doamne fereste

Jurnalista: Cati erau in salon cu dvs.?

Iordache: Ce credeti, ca am stat sa-i numar? Cand te doare si ai probleme stai sa numeri pacientii?

Jurnalista: Dar nu ati avut un moment de luciditate sa va uitati in salon sa vedeti cine mai e?

Iordache: Domnisoara, nu vrei tu sa-mi spui cu cine am fost vecin de pat?

Jurnalista: Spuneti-mi cate paturi mai erau in salon si cate erau ocupate?

Iordache: Da asta e problema?

Jurnalista: Domnul Dragnea cu siguranta nu mai sta cu inca cinci in salon, ca nu are cum la privat, sta singur.

Iordache: Domnisoara, poti sa intelegi ca conditiile s-au imbunatit? Poti sa intelegi chestiunea asta?

Jurnalista: Cum puteti spune ca sunt conditiile la fel la spitalele de stat si cele private cand tocmai am stabilit ca ati stat cu alti oameni in salon, iar domnul Dragnea sta singur in rezerva, la televizor?

Iordache: Si care e problema? De unde stii, ai fost tu si ai vazut ca sta singur in rezerva?

Jurnalista: Dvs. stiti ca la spitalele de stat, cand se strica apa calda, oamenii aia stau internati o saptamana si se spala cu cana? Stiti? In Bucuresti, aici.

Iordache: Extraordinar!

Jurnalista: Asta nu vi se pare o problema.

Iordache: Nu mi se pare o problema, nu, nu!

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache (PSD) a sustinut, miercuri, ca „nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat”. Iordache a explicat astfel de ce Liviu Dragnea s-a internat la o clinica privata.

„Dl presedinte Dragnea a avut o optiune pentru un anumit spital. Nu exista nicio diferenta intre modul in care sunt tratati pacientii intr-un spital privat si unul de stat. Nu cred ca pentru o internare de urgenta, cum a avut dumnealui, ca s-a internat in cel mai apropiat spital e un capat de tara. Dar eu si colegii mei avem respect pentru modul in care pacientii sunt tratati in spitalele de stat, cat si in cele private”, a afirmat Florin Iordache, citat de news.ro.

„Eu anul trecut cand am fost operat am fost intr-un spital de stat si modul in care am fost tratat si conditiile pe care le-am avut au fost mult mai mult decat multumitoare. In plus, prin faptul ca s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul ca au fost alocate si o serie de institutii spitalicesti si-au imbunatatit conditiile, discutam de aparatura, de constructia de noi sectii si asa mai departe, sunt premise ca sanatatea pentru guvernare a constituit si constituie o prioritate”, a mai declarat Iordache.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina